På humorkalas med min käraste

I torsdags var jag och Thomas iväg på lite galej. Vi har verkligen inte gått ut mycket sen allt med Corona bröt ut (och helt ärligt inte så mycket innan dess heller), men nu jäklar! Vi hade köpt biljetter till Humorkalaset Christmas på Stadsteatern i Lund. Det blev Lund för att de vettiga platsbiljetterna var slut i Malmö. Sen var det dessutom kul att Lund var första kvällen de körde.

Så vi fixade till oss, drack en drink och tog tåget till Lund.

Johan Glans, Karsten Torebjer(Patrik Larsson), Ann Westin och Shristoffer Nyqvist var uppställningen, men Christoffer var sjuk så de hade plockat in Lundasonen Viktor Wu istället. Honom har jag sett förut och han är rolig.
Förväntansfulla i foajén.
Vi satt på andra raden så vi såg och hörde utmärkt.
Karsten Torebjer. Denna underbara låtsasdansk. Så sjuk och så rolig. Vi skrattade så jäkla mycket åt honom.
Och så den här då, Johan Glans. Också han i högform och fick mig nästan att pinka i brallan av skratt.
Ser man till min humor(och till hela salongens gapflabb) så var Johan Glans och Karsten helt klart roligast. Ann Westin har sina poänger men det blir inte lika rappt och relevant hela tiden (skämt om norrland går kanske inte helt hem i Skåne), men alla var bra på sitt sätt.
Det sponsrade julspelet med alla fyra avslutade julspelet (jag dog nästan när Karsten vispade runt med den där dock-Jesus i Ann Westins ansikte).
Så glada och med gymnastiserade skrattmuskler efteråt. Gladare än vad man kanske ser på bilden, haha.
Sen strosade vi genom stan på väg till tåget.
En lite suddig selfie med ljusfontänen var ju ett måste.

Och en bild på fina Grand Hotel. På vägen hit mötte vi Glans och Wu som väl gick in för att ta sig en öl. Och kanske sov över där? Vem vet? Det gjorde inte vi utan vi tog tåget hem. Och sen buss, och en buss till i regnet innan vi kom hem och slängde oss i soffan under en filt. En härlig kväll allt som allt. Snipp snapp så var torsdagen slut 🙂

1 reaktion på ”På humorkalas med min käraste”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *