Tillbaka i Osby för lurfix

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom

Hej mina fina! Här ovan har ni en bild på mig där jag åker tåg. Igen. Det var ju inte så längesen jag var uppe hos mamma och pappa (jag har fortfarande inte vant mig vid att ”åka upp” istället för ”åka ner” som jag gjorde under 13 år i Stockholm), men nu är jag här igen. Helt enkelt för att hjälpa mamma att överföra från gamla och installera en ny mobiltelefon till henne. Det är ju lite trix och fix innan man är igång med den nya, och hellre än att hjälpa mamma via telefon så åker jag upp och gör det. Så nu är det fixat.

Idag börjar dessutom sommarkortet gälla, dvs åkkortet för hela skåne som gäller från 15 juni till 15 aug. Så det har jag köpt och kan nu åka tills jag kräks 🙂 Det blir nog att jag tar mig ett dopp i sjön imorgon innan jag åker hem igen.

Trots att jag verkligen älskar de ljusa kvällarna och nätterna nu så är jag ändå trött som en padda fastän klockan bara är kvart över tio. Kanske för att jag varit uppe vid halv fyra och fyra två dagarna nu för att skjutsa Thomas till Hyllie. Oavsett anledning så är jag trött och tänker sova direkt efter ansiktstvätt och tandborstning.

Men innan dess tänkte jag visa en klänning som jag bloggade om för ett bra tag sen. Då hade jag beställt den men misstänkte att den skulle ta slut snabbt så den var bara med i ett collage. Och jag hade rätt, den försvann snabbt från Cellbes. Men så hittade jag den på Bubbleroom också och där är den just nu på kampanj, och finns kvar i flera storlekar. Länk klänning.

Jag har storlek 48/50 här. 50/52 hade kanske varit bättre över höfterna, men den storlekskombon finns inte utan nästa är 52/54 och det blir för stort.
Jag tycker att den här rosa blåsan är himla fin. Man ser inte riktigt färgerna här för den är klarare i verkligheten. Nu har jag andra klänningar jag tänkt ha på midsommarafton i år, jag har tänkt mig vitt, annars hade nog den här suttit som en smäck då. Men det kommer ju andra tillfällen i sommar 🙂

Nu ska jag bädda i soffan här och sen är det sova i 180 som gäller. Kram på er! ❤️

3 reaktioner på ”Tillbaka i Osby för lurfix”

  1. Köpte den rosa klänningen efter du visat den här på bloggen….den blir perfekt att ha på min kommande 50-års dag. Kram

  2. Jag köper också Sommarkortet, varje år.
    Förra året besökte jag minsann Osby!
    Har du några bra tips på var man ska äta och fika i Osby?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *