Vita klänningar för midsommar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bonprix

Jag lovade ju att tipsa om några midsommarklänningar, förutom den vita från Indiska jag själv köpt. Dock är jag lite osäker på om det blir den eller en annan. För jag har beställt en till, en från Bon prix.

Det var längesen jag beställde från dem nu så jag vet inte riktigt hur storlekarna är, men när jag gjort det tidigare har jag för mig att jag tycker att storlekarna varit normala. Så jag hoppas att den här är det. Jag tänkte ta och beställa lite mer från dem för att kolla utbud, kvalitet och storlekar. Så även från några andra företag.

Det finns givetvis fler vita, jättesöta midsommardrömmar på sidan, men de här finns i min storlek. Eller, de fanns i alla fall igår när jag hämtade bilder och sånt. Länk bild 1. 🌸 Länk bild 2. 🌸 Länk bild 3.🌸 Länk bild 4.

Den här har jag beställt. Länk klänning. Den var slut i min storlek, men jag fyllde i att jag ville få besked när den kom in igen och det fick jag så jag beställde. Så ge icke upp, utan fyll i och bevaka. Det gör jag titt som tätt på olika produkter – både vad gäller kosmetika, hårvård, kläder och skor.

Jag hoppas att klänningen kommer motsvara förväntningarna, och jag kommer såklart att visa för er när den väl kommit 🙂

Nu ska jag strax släcka här för imorgon är det att gå upp innan klockan sex för att locka Malins hår så att hon blir fin på skolavslutningen.
Kram från mig till er ❤️

1 reaktion på ”Vita klänningar för midsommar”

  1. Jag handlar mycket på Bonprix och skulle säga att storlekarna är åt det stora hållet. Älskar att folk lämnar omdömen och kommenterar hur storlekarna är på de olika varorna. Om alla gjorde det så skulle det bli mindre returer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *