Tillbaka efter Stockholmstrippen

Hej mina fina! Nu är jag tillbaka efter ett litet uppehåll. Jag, Thomas och barnen tog nämligen en liten tripp till Stockholm mån-ons. Tanken var att blogga därifrån så jag tog med mig datorn och allt. Men det var en utopi, för det fanns inte en sekund över till bloggeri. Man kan annars tänka sig att jag kunde ha skrivit på resan upp eftersom den tog nio timmar. Den var beräknad till sju timmar, men på grund av en olycka lite innan Linköping där hästtransport, lastbil och personbil var inblandade så var det lååååånga köer.

Vi bestämde oss för att följa Waze (gps-app) och köra dit de rekommenderade. Nope, det var köer där också för vi var ju inte ensamma om att försöka trixa oss förbi…Så det hann bli ganska sent innan vi väl var uppe i Stockholm för att parkera bilen och sen ta en Uber sista biten.

Vi hade valt att bo på Haymarket mitt på Hötorget. Dels för att jag jobbat där när det var PUB-varuhuset (jag jobbade där det nu är Gretas), och dels för att jag tycker att det är så himla fint där med art deco stilen. Vi hade ett rum med dubbelsäng och bäddsoffa. Tyvärr tyckte barnen att soffan var stenhård och Thomas säng knakade och gnisslade så jag trodde han skulle ramla igenom. Så vi sade till i receptionen. Och fick då en svit istället vilket var perfekt då det blev sovrum till oss, och så sov barnen i vardagsrummet. I bäddsoffa, men en skönare 🙂

Greta Garbo går igen överallt på Haymarket. För precis som jag så jobbade även hon där när hon var ung. På hattavdelningen har jag bestämt för mig.
Utsikt över Hötorget med Konserthuset och Kungsgatan.

Jag tycker att hotellet är himla fint och läget kan ju inte bli bättre. Jag kan tänka mig att det är perfekt att gå ner i baren och ta en drink dessutom om man inte har barn med sig(de var piggare än oss, så att gå iväg fanns liksom inte). För i baren har jag ju suttit flera gånger, men inte bott på hotellet.

Personalen var också väldigt trevlig och tillmötesgående.

Hotellfrukost alltså…. Här fanns allt man kan önska sig på morgonen. Två tummar upp för den.

Allt som allt kan jag rekommendera Haymarket. Och nej, det är inget sponsrat inlägg på något sätt. Jag bokade dock via Trivago så det var ett bra pris. Det är absolut värt att kolla upp både Trivago och Hotels.com, det brukar jag göra. Den här gången hittade jag det bästa erbjudandet på Trivago som sagt (nope har inte fått ta del av trivagos pr-pengar heller, den potten tar Martin Björck hand om). Så det är ett tips att kolla de sajterna när ni bokar hotell.

Det blev som sagt var en ganska kort tripp till Stockholm, men lite hann vi med. Mer om det i nästa inlägg. Nu är det strax natti natt här för mig och Thomas. Kommer somna ovaggade efter två fartfyllda semesterveckor med kidsen som nu åkt till sin mamma.
Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *