Cybermonday med mina favoritkläder och skor

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Hej vänner. Har ni haft en bra helg? Vissa av er har kanske till och med julpyntat och sånt? Det har inte jag för jag tycker att det är liite tidigt än. Men jag kommer nog att plocka fram en del saker nu i veckan och definitivt sätta upp ljusstakar och sånt så det är klart till första advent på söndag. Men idag är det måndag och även cybermonday då Black Friday reorna fortsätter, fast på nätet bara. Så jag tänkte ta och lägga upp ett inlägg om några favoriter från Cellbes för idag har de 30% på allt. Och som jag förstår det så är det även på skor och andra märken än deras egna. Jag kan dock inte svära på det, men skriver man allt är bör det vara allt. Så även julpynt och sånt. Tar det i ett eget inlägg känner jag nu. Så först kläder och skor. (flera av plaggen har jag ju visat förut eftersom det är kläder jag har själv, så om ni tycker att jag är tjatig är det bara att scrolla vidare…)

❤️ Länk till Cellbes. För 30% på allt använd kod ”CYBER30”. (Gäller alltså idag måndag 27/11)

Den här koftan är så skön. Inte så himla tjock och tung som en del varma kan vara. Men den värmer gott och är fin. Perfekt när man vill känna sig lite vintermysig liksom. Finns även i grått (bild nedanför). Länk till koftorna här.

Jag har storlek 50/52 i den här.

Funkar hela vintern tycker jag. Länk här.

Den här röda enkla julklänningen har jag beställt och fått hem, jag har bara inte hunnit visa den än. Den är skön som en pyjamas och eftersom den är enkel och slät är den perfekt att blinga till med juliga smycken. Så här blir det julsmycken så det står härliga till skulle jag tro 🙂 Den kommer jag ha en av dagarna i jul. Finns i 4 färger. Jag har stl 50/52. Länk sammetsklänning.

Den här hade jag på julafton förra året och den är ju fortfarande lika fin. Nu har jag en ny för i år, men det kan hända att jag har den här också en av juldagarna. Eller om jag ska sälja. Det vet jag inte än. Här är den i alla fall för er som vill ha en fin, julig och skön klänning. Finns även i svart och grönt. Länk plisserad sammetsklänning.

Den här koftan har jag visat tidigare och det är ju för att jag gillar den. Jag har två svarta och en blå. Men jag hade nog hellre haft den grå än den blå känner jag nu. Den är inte speciellt tjock så om man vill ha en tjock får man leta vidare. Jag tycker dock den här är perfekt. Den blir inte klumpig under jackan och den är klassiskt snygg. Länk kofta Bridget

Den vinröda ser också fin ut. Jag har 50/52. Länk.

Liksom den grå. Länk (samma som den svarta men ni väljer ju färg själva).

Här har ni favoritbehån jag helst använder. Den sticker inte mig i armhålorna eller är allmänt obehaglig. Den är skön och jag tycker att den är fin. Länk bh från Abecita.

Det här är trosorna jag använder nästan varje dag. De är i bomull, de håller in magen och glider inte runt eller ner. Inte sexigast i världen men det skiter jag . Vill jag vara snygg undertill har jag andra trosor till det också. De här är mina favoriter. Länk svarta trosor. (4pack)

Det här är min vinterjacka. Jag har inte hunnit fota den än men den är underbar. Så varm, skön och lätt. Jag har haft samma i mörkblå(den fanns inte i svart då) och älskade den också, men det är ju svart jag helst ville ha…Så nu har jag det. Jag kan rekommendera den här till kalla dagar. Verkligen. Jag har storlek 50/52 i min. Länk svart jacka Sarek. (finns i rött och beige också).

Den här kappan är ju så fin. Jag har testat den i beige men tog en storlek för stor och när jag skulle byta var den slut. Annars hade jag definitivt haft denna. Fast i beige då. Nu har jag redan en svart kappa med huva så då fick det vara. Men för er som vill vara fina i vinter och kunna skydda håret och huvudet mot väder och vind är den här finfin. Länk svart kappa med huva.

Finfin när man ska på fest eller till vardags för den delen. Om det är busväder kanske man hellre väljer jackor som de här nedanför…

Den här blå har jag inte hunnit använda än men jag beställde den för att jag tänker att jag vill vara lite färgglad också i vinter bland allt mitt svarta. Att bara ha en jacka hela vintern igenom är ju skittradigt (jag fattar om man inte har råd såklart men det är en annan sak) så jag vill gärna byta ibland. Finns i fler färger, som rosa. Har för mig att jag har 54/56 i denna så jag ska kunna knäppa över rumpan. Lite pösig kanske, men vad gör man när man är större nedtill? Länk täckjacka (eller puffer som de också kallas numera. Jag börjar verkligen bli tant)

Nu HAR jag ju ett gäng jackor så jag får inte köpa fler, men den här som är mer som en kappa vore ju inte dum. Inte dum alls faktiskt. Faktum är att jag vill ha den. Också. haha. Kommer få flytta till eget hus om jag och mina jackor ska få plats 😛 Länk fluffig kappa Veronica.

Sen måste jag slå ett slag för den här fleecejackan också. Jag har den på mig varje dag här hemma. Just nu också. Den är så himla varm och gosig! Fryser jag så är det på med denna direkt. Jag ska beställa en svart också så jag har att byta med när den ena är smutsig. Jag lovar att den är räddningen om du också är frusen hemma (har den alltså inomhus som en tjock kofta).
Länk fleecejacka.

Festkläder är ju kul men en behöver ju vardagskläder också. Som en lång tröja. Som denna sköna, icke-sticksiga. Länk svart tröja. (finns i fler färger)

Skinntajts till din stickade tröja eller klänning i vinter? Dessa har jag flera par av. Länk skinntajts.

Julen innebär ju mycket julstök för många, men också förhoppningsvis mys. Jag älskar att ha pyjamas och morgonrockar att tassa runt i. Den här rutiga flanellmorgonrocken har jag och den använder jag året runt. Lagom tjock och perfekt att ta på efter duschen. Länk rutig morgonrock. (finns även i samma mönster som lilarutiga pyjamasen här nedanför)

Faktum är att jag egentligen föredrar trikåpyjamasar som stretchar sig över låren. Men samtidigt så tycker jag det är fint och mysigt med rutiga flanellpyjamasar. Det har både Thomas, Malin och Oscar (jag gav dem och alla älskar sina rutiga byxor). Så jag är lite inne på att beställa den här lilarutiga. Länk flanellpyjamas

Den finns även i den här färgställningen men jag vill ha en stoor en så jag går gärna upp en storlek, och den är slut i 54/56, Jag har för mig att jag köpte en sån här förra året men jag tror att jag gett bort den eller nåt. Länk.

Oftast när jag köper julpyjamasar, för det vill jag ha varje jul, så köper jag helst inte med tomtar och god jul för jag vill ju ha den efter jul också. Men ett nattlinne…det fick faktiskt åka hem till mig ändå. För jag sover helst i såna här nattlinnen och inte i pyjamas. Den tar jag på när jag ska ner och äta frukost och så. Här var jag främst ute efter den röda, men det är tvåpack och när de kom hem så var den blå också himla gullig. Så nu blir det dessa fram till nyår 😀 Länk julnattlinnen 2pack.

De har ju en hel drös med skor, stövlar och kängor på Cellbes och 30% är ju bra. De är dyrare än till exempel Skopunkten, men där köpte jag i flera år snygga stövlar men de var skit för de åt bokstavligen hål på mina strumpor. Ett par varje dag blir i längden ganska dyrt och jobbigt och tråkigt att köpa nya strumpor. Så nu har jag lite dyrare märken, som de här från Rieker. Jag älskar dessa. De tuffar till vilka brallor som helst (jag har gärna lite byxa lite slarvigt nedstoppat eller fäst i kängan så att kängan syns) och är sköna. Och lagom höga. Rekommenderas varmt.
Länk Riekerkängor.

Sen funderar jag på ett par rejält varma och gosiga skondon att ha i vinter. Nu blir det sällan så kallt här i Bunkeflostrand men jag åker ju upp till Osby och andra delar av landet där det är kallare. I Stockholm frös jag ofta om fötterna så rejält varma är underbart. I dessa bör man ju inte frysa tycker jag.
Länk snowboots från Jana(vet inte om dessa kallas så men det ÄR ju typ såna).

De här funderar jag också på annars då det står att de är vattenavvisande och DET behövs här nere. Varma och vattenavvisande för det kommer mer iskallt regn än snö här i Malmö. Jag vet inte om dessa är snyggast i världen, men när det kommer till skor på vintern ska de först och främst vara praktiska och sen inte helt fula heller. Dessa är lite lagom sådär. Sticker inte ut.
Länk kängor från Tamaris.

2 reaktioner på ”Cybermonday med mina favoritkläder och skor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *