Tid för klänningsbloppisen

Nu har jag just färgat håret på Malin men missade den där grejen med att använda handskar. Så jag har skrubbat mina nävar med bakpulver, citron, tvål, olja, makeupremover och den gröna sidan på kökssvampen. Jag är inte fullt lika illrosalila längre som direkt efter då händerna på riktigt hade samma färg som rödbetor. Nu kan man ju förvisso ha handskar på sig även inomhus och skylla på corona, men jag var inte fullt så sugen på den färgen så jag har som sagt var skrubbat järnet.

Efter det lilla färgäventyret har jag suttit vid datorn för att fixa till bloppisen. 30 superfina klänningar kommer upp imorgon klockan 17.30. Det är många festklänningar och några mer vardagliga. En oanvänd från Ilse Jabobsen för 600 kr är en av dem. En annan är en jättefin paljettblåsa, eller en prickig, eller den där tomteröda med guldknappar. Eller den i sammet och spets…Ja ni fattar, många fina så kolla in halv sex imorgon.

Nu ska den häringa ta och tvätta bort sminket och krypa till kojs tror jag bestämt.
Kram på er!

2 reaktioner på ”Tid för klänningsbloppisen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *