Nu är födelsedagen nästan över för i år

Badrumsselfie hos mamma och pappa

Hej vänner! Idag har det varit min födelsedag. 48 år är jag nu. Varken mer eller mindre.
Jag vaknade (okej, jag sov räv för vem kan sova på sin födelsedag?) av sång och frukost på sängen. Jag fick paket också minsann. En plånbok i modell portmonnä som jag önskat mig.
Sen hoppade jag in i duschen och fix för vidare färd mot Osby där mamma och pappa bjöd på middag, tårta och mer sång.

Jag hade önskat mig kalops som jag fullkomligt älskar(speciellt såsen) och slevar därför upp massor. Speciellt av såsen som sagt.

Brun mat är oftast så himla god, men svår att få till en fin bild, haha. Ni får helt enkelt lita på att det var jättegott.

Det har varit en lugn födelsedag och jag har firat med de jag älskar och även fått en massa födelsedagshälsningar via telefon, sms, mail, Facebook och Instagram. Tack alla som gratulerat! En fin dag med andra ord och nu är det snart sovdags för oss.
Stor kram!

17 reaktioner på ”Nu är födelsedagen nästan över för i år”

  1. Tack fina fina Anna! Hoppas allt är bra med dig. När pandemiskiten är över måste vi få ihop en fika ❤️. Kram! 🌺

  2. Hej och tack. Jag förstår hur du tänker och jag funderade över hur vi skulle göra. Eftersom alla fyra är friska och mamma och pappa (och jag för den delen) gärna ville att vi skulle komma, så bestämde vi oss för det. Thomas testar sig dessutom regelbundet via jobbet. Det är ju inte ett förbud, men visst tänker man lite extra.

  3. Hej och grattis!

    Jag brukar tycka att du oftast har sånt himla bra och logiskt tänk, bra konsekvenstänk i vardagen och i stort. Hur tänker du kring att åka och träffa dina föräldrar? Ni borde tillhöra riskgrupp alla tre. Har ni antikroppar? Har missat om du har skrivit detta, ber om ursäkt i så fall..

  4. Grattis i efterskott 💐🎂🍰🎁🎈🥂 Vilken superfin portmonnä, jag har en likadan fast grå. De blir bara finare ju äldre de blir.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *