Teddykappa och rabatt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

På bara någon vecka gick det från sommartäcke till vintertäckesdags, och alldeles snart är det även dags för vinterjacka. Kanske inte de allra tjockaste, men väl jackor och kappor med foder. Just jackor och kappor är ofta knepigt för mig som är päronformad då många ytterplagg är raka och därmed blir de för stora upptill om de ska passa över rumpa, mage och höfter. Allra helst vill jag bara ha a-format men det är inte så lätt att hitta så jag brukar se på material och fall. Jag vill inte ha för stela plagg för det är dels oskönt, men det blir också så himla bylsigt upptill.

Jag har testat några av plaggen från Cellbes jag skrev om för ett par veckor sedan. De har kommit nu och av tre ytterplagg behåller jag ett. Dels för att en svart kappa var för stor men också innehöll för mycket ull för att jag skulle klara av att ha den på mig. Och så en jacka som kom i fel färg, men jag har bett om byte så jag återkommer till den. Men här är i alla fall en jag tror jag kommer att behålla, nämligen den beigea teddykappan.

Gillar ni den här eller något annat på Cellbes så har de 25% rabatt på valfritt plagg från deras eget sortiment. Perfekt när man köper något så dyrt som en jacka eller kappa. Använd kod 2223 för att få rabatten.

Den här är också rak i modellen men blir ändå inte sådär jättestor upptill utan funkar bra på mig tycker jag. Länk teddykappa.

Den här kappan finns från storlek 34 till 64. Jag har storlek 50/52.

Ja och så gör vi en ful min också, det måste liksom till trots att vi hade svinbråttom och fotade den här och den svarta kappan på max 5 minuter. Thomas stod i sin uniform med väskorna inlastade i bilen och när vi knäppt några bilder vara det bara att slänga in de tjockare kapporna, på med en tunnare, igen med dörren och kasta mig in i bilen för att köra Thomas till tåget. Nu är han iväg och jobbar tills fredag kväll så nu kommer jag att blogga loss tänker jag. Jag kommer även att börja fixa med min bloppis.

Så här ser produktbilden ut. Den stämmer bra överens med verkligheten tycker jag.

2 reaktioner på ”Teddykappa och rabatt”

  1. Hej Yvonne. Nej jag följer inte henne men ska absolut ta och kolla in hennes konto. Tack för tipset.

  2. Hittar ingen mailadress så skriver här. Vet att du har problem med lipödem. Följer du
    Namaste_by_emilia på Instagram? Hon har nyligen opererat sig och sitt lipödem. Tänkte att det kan vara ett tips till dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *