Bloppis på söndag

Hej vänner. Jag hoppas att ni har en fin fredag. Jag håller själv på att röja järnet här. Det är ner med lådorna med vinterkläder, ut med dem på mattan, rensa sånt jag inte vill ha eller som inte passar, sen ut med sommarkläderna från garderoben, vika vika och sen i med dem i lådorna och upp på garderoberna igen, och sen in med vinterkläderna på galgar. Jag ska även ta en rensning bland tshirts som känns för korta eller som jag av andra skäl inte gillar längre. Bort bort.

Detta samtidigt som jag tvättar saker som ska säljas, som vinteroveraller för barn(sålde just en jacka till en kvinna som var här). torkar av skor och så sorterar sånt jag själv tänkt sälja i bloppisen. Och så packar jag saker som jag ska bort till Ica med för att returnera (fel jacka, för stor kappa, kofta jag inte gillar). Så det är mycket med kläder idag. Och så har jag testat en ny mascara jag tänkte presentera för er imorgon. Faktum är att jag har TRE nya jag testar och en av dem kommer det utlåtande om imorgon.

Ikväll kommer Thomas hem efter att ha varit iväg sedan i tisdags så jag längtar efter honom. Jag tror jag får ta och fixa nåt gott att äta till ikväll, vad vet jag inte än. Sen imorgon tänkte jag be honom om hjälp att fota till bloppisen. Jag har en del gamla bilder när jag provade dem förut, när de passade. För tyvärr har jag blivit tjockare så plaggen är för små eller så vill jag bara inte ha dem ändå. Men de gamla bilderna när de passade är ju bra så man ser hur de ska sitta liksom. Sen får det bli några där de är lite trånga också helt enkelt.

För jag tänkte köra igång med bloppisen på söndag. Klockan 12, så får jag hoppas att det är en tid som passar er som är intresserade 🙂 Det blir både vinterkappor, jackor, kostymer, kavajer, tröjor… Och så ett gäng sommarklänningar. Helt off i september kanske men jag tänker att det kanske finns de av er som ska iväg på solsemester i vinter, eller som kanske vill fynda lite till nästa sommar 🙂

Bloppis klockan 12 på söndag alltså. Ha en fin eftermiddag och kväll nu. Kram från mig ❤️

2 reaktioner på ”Bloppis på söndag”

  1. Todelo!
    Den där fluffiga jackan på bilden högst upp till höger, var har du köpt den?
    Måste missat om du lagt in inlägg tidigare på den…
    Kramen

  2. Härliga färgglada bilder! Bra med bloppis även om jag inte kan köpa något, har annan strl.
    Trevlig helg med din fina man!🏡🌹🥂♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *