Sötaste hjärtekoftan

Inlägget innehåller reklamklänkar till Lindex

I fredags var mamma hos mig här i Malmö. Vi tog oss en liten tur på Emporia innan vi skulle vidare till en föreläsning. Och efter den blev det en liten sväng in på Triangelns köpcenter och Lindex där. Mamma skulle köpa byxor och jag ville prova en kofta jag hade sett på nätet. Så det gjorde jag. En hjärtekofta. Det är ju alla hjärtans dag på onsdag och vad passar bättre då än en kärleksfull värmande kofta?

Jag satte ihop ett litet kollage med plagg jag tycker kan passa med koftan. Alla från Lindex för enkelhetens skull. De har dessutom 20% på damkläder till onsdag så passa på.
Länk Lindex.

Här har ni mig i koftan. Jag vill hellre ha blå jeans till, men si det har Lindex slutat med. Det vill säga att ha stora storlekar på byxor i butik. Det är så himla kasst och så många steg bakåt sedan deras satsning på större storlekar. Jag vill också prova i butik! Men koftan är ju fin. Och just det, håret såg verkligen för jävligt ut därav handen i håret. Först blåste det så håret stod som en kvast när jag väntade på bussen. Sen började det snöa. När det blöta torkat så borstade jag ut det och då blev det…tja..fult. Jag satte håret i en tofs strax efter den här bilden 😛

Här har ni söta koftan. Den går upp till xl och det är det jag har på mig. Länk hjärtekofta.

Ett par mom-jeans. Vidd i låren och hög midja. Inte för alla men det brukar bli ganska bra på mig. Om det inte är FÖR mycket vidd för då ser jag bara onödigt stor ut. Länk jeans.

Vill man ha koftan öppen hade jag haft en marinblå eller offwhite topp under. Jag gillar egentligen inte holkärm, inte om man ska ha tshirten för sig själv, men under kofta funkar det ju.
Länk tshirt.

Lite guld i öronen är alltid fint till marinblått tycker jag. Länk örhängen.

Det var dagens tips. Det kommer ett till från Lindex sen nu när det ändå är 20% till och med onsdag. Plagg jag väldigt gärna vill ha. Så håll utkik.
Kram på er ❤️

2 reaktioner på ”Sötaste hjärtekoftan”

  1. Njäe, såg inga. Tror dock att jag kan behöva 54 numera. Lipödemet växer och frodas 🙁 54 finns inte. Tror jag läste att 34 och 54 inte finns i butik. Iaf i den modellen. Tidigare såg jag också att över storlek 46 i byxor hänvisas man till nätet. Vet inte om det är regionalt.

  2. Fina plagg, i Stockholm finns blå jeans i butiken till stl 52 har de inte det hos dig? Klart man vill prova i butiken.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *