Sista dagen med jackrabatt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Cellbes har som jag skrev i förra inlägget fortfarande 25% på vinterjackor och kappor, men idag är sista dagen för det så passa på om ni behöver något nytt som värmer i vinter. Här kommer några av de jackorna jag själv tycker bäst om. Och i flera fall har.

Flera av jackorna finns i flera färgställningar men jag har ju inte tagit med alla här såklart. Så om man gillar modellen på en jacka går det ju alltid att kolla om den finns i fler färger. De flesta brukar ju finnas i svart.

Länk till Cellbes här.

Den här finns även i rött. Den har jag inte men den svarta skulle jag gärna ha faktiskt då jag tycker att den ser riktigt fin ut. Jag älskar egentligen snygga ullkappor, men sedan jag flyttade till Malmö är det praktiska jackor som tål regn som gäller :P. Länk här.

Klassisk täckjacka med lite extra snygga detaljer. Länk här.

Den här visade jag ju i förra inlägget. En jacka som bryter av mot alla svarta som andra har. Ibland vill man ju bara lysa upp lite i vintermörkret. Länk här.

Den rosa finns även i blått som här. Och såklart svart. Länken till den rosa funkar på den här också.

Just nu är det den här jag har mest. En lättviktskappa som varken är för varm eller kall. Länk här

När temperaturen droppar lite till blir det att ha den här teddykappan på sig. Än lär jag nog svettas som en häst här nere i Malmö. Men snart så… Länk här

Den här västen köpte jag förra hösten och den trivs jag jättebra i. Fram med en snygg tröja och på med västen över. Länk här.

Ut och jobba i trädgården? Då är en fleece perfekt. Länk här

Min fleece från förra året finns även i höst. Så fin och gosig. Länk här.

Den här beige med huva ser riktigt fin ut. Dock har jag inte testat, men det kanske jag borde? Länk här

Det var jackorna som är med rabatt, det vill säga Cellbes egna märke. Men de har även fått in flera fina från Zizzi och Zhenzi som passar oss som drar större modeller. Det är dock inte rabatt på dessa, men jag visar ändå ett par jag gillar.

En a-formad och så fin kappa är perfekt för oss med mycket höfter. Jag köpte en liknande från Zizzi förra året, fast svart. Länk kappa.

Den här klassiska svarta kappan är i rak i modellen så jag vet inte hur den skulle sitta på mig, men eftersom Zizzi är ett märke för större kvinnor så tror jag att den skulle funka.
Länk här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *