Spansk afton och svart sammet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej kära ni. Hoppas ni haft en bra onsdag? Jag själv har haft en fin dag som avslutades med middag på restaurang Laroche – ett tapasställe vid lilla torg här i Malmö. Vi var några bloggare och ett par tjejer från Adtraction. Vi beställde in en hel drös med olika tapas vi delade på. Från små paprikor, till rödbetor med ost, torskcevice, små salta sardiner, aioli, seranoskina osv. Och så lite dessert på det. Mätt blev jag och trevligt var det 🙂

Små sardiner. Intressanta att testa men inget jag kommer att beställa igen. Tror de andra kände likadant. Men man ska inte vara rädd för att prova mat tycker jag.
Har man sett ”Arga kocken” Gordon Ramsay på tv så har man sett scallops, dvs pilgrimsmusslor för det lagar de ALLTID. Dock har jag inte provat förrän nu ikväll. De var goda men jag hade nog önskat lite smakrikare tillbehör. Kommer absolut testa igen någonstans.

Jag funderade lite över vad jag skulle ha på mig. ”Skinn”byxor med tunika eller klänning? Det blev en klänning från Indiska jag köpte häromdagen som en födelsedagspresent för pengar jag fick i söndags när jag fyllde 47. Att bara låta sånt gå till mat och annat nödvändigt är så jäkla lätt hänt och lite trist kan jag tycka. Så det fick fasen bli en klänning som gör mig glad.

Den här blev det alltså. Rund hals fram och v-ringad baktill. Länk sammetsklänning.

Men när klänningen är fin baktill också, varför inte testa att vända på den? Det gjorde jag (dock inte ikväll) och då blev den såhär. Funkar också. Det blir en söm mitt fram men den stör inte mig så jag kommer att ha klänningen så här också. 2 i en liksom.

Såhär ser den egentligen ut bakifrån när den sitter som den är tänkt.

Närbild på tyget.

Kram på er och sov gott!

9 reaktioner på ”Spansk afton och svart sammet”

  1. Ja den är fin tycker jag också. Snygg, användbar och klassik. Jag är så glad att ni inte givit upp och slutat kolla efter nya inlägg trots att jag var borta så länge. ❤️

  2. Hej Monika 🙂 Ja det blir lite nytt här i bloggen framöver. Just nu är det dock bara en rå skiss typ för att få upp den igen. Eventuellt får jag tillbaka den gamla igen, det vet jag inte. Men jag kan i alla fall blogga igen 🙂

  3. Äntligen tillbaka! Ordningen är återställd! Tack för dina tips och råd, du gör ett bra jobb med bloggen.
    Grattis i efterskott, allt gott till dig, kära Louise!

  4. Kul att bloggen är tillbaka. vilken storlek har du på klänningen? Kanske köper den kortare varianten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *