Fin som en grön krokodil

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er. Som ni märker kör jag på med lite nya inlägg här samtidigt som bloggen är tom i arkivet. Jag vet inte än om jag får tillbaka allt jag skrivit under snart tio år, men som jag sagt tidigare så kan jag inte bara sitta på röva och vänta. Så här kommer ett klädtips. Närmare bestämt klänningen jag hade på mig när jag firade födelsedag.

Den här buteljgröna ”krokodil”klänningen blev det. En klänning som jag trivs kanonbra i. Länk omlottklänning.

Det här är en sån jag inte känner att jag behöver dra i för att den känns för kort, för att brösten riskerar att rymma, eller annat som gör att jag inte känner mig bekväm. Den här bara är.

Det här är en sån jag inte känner att jag behöver dra i för att den känns för kort, för att brösten riskerar att rymma, eller annat som gör att jag inte känner mig bekväm. Den här bara är.

Längden på ärmarna är hellång.
Den här kommer jag förmodligen att använda ganska flitigt i vinter. Jag valde storlek 50/52.

Sådär! Nu är vi igång med klädtips igen 🙂 Det känns bra för jag har hittat så mycket fint jag vill dela med er. Som röda julklänningar. Och gillar man inte röda så kan man ju välja vad man känner för, som den gröna i det här inlägget till exempel.

4 reaktioner på ”Fin som en grön krokodil”

 1. Tjho, som jag väntat på din nya blogg 😀
  Och klänningen var superfin på dig!!!
  Trevlig helg.

  Kramar från norrland 🙂

 2. Vad fin du är i håret, längden passar dig perfekt! Jag blev så glad när din blogg kom tillbaka – äntligen. Håller tummarna för att det ordnar sig med resten <3

 3. Så härligt att bloggen är tillbaka! I alla fall med nya inlägg. 🙂

  Tack för tipset om den fina gröna klänningen, nu har jag även jag klickat hem den.

  Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *