Bloggen snart tillbaka

Hej kära ni.
Louise här. Jag antar att ni undrar vad sjutton som händer med bigassfashion.se. Det är så att den gamla bloggen verkar vara raderad av någon elak jävel och att jag inte får tillbaka den. Eller så får jag det. Jag vet inte. Men eftersom det nu gått tre veckor så börjar det bli dags att gå vidare helt enkelt. Jag kan inte sitta och vänta på att någon eventuellt kan fixa det, då får jag börja om från början. Men än är det inte klart så därför ser sidan ut som den gör just nu. Jag hoppas att ni har tålamod så kommer bloggen snart och jag kommer berätta hela historien så småningom.
Stor kram till er!

24 reaktioner på ”Bloggen snart tillbaka”

 1. Tack, det är verkligen så härligt att höra att ni välkomnar mig tillbaka 🙂
  Jo det bor gå att rekonstruera en blogg ganska lätt, men han jag haft bloggen hos raderade alla backups. Eventuellt har han hittat
  någon backup ändå. Jag vet inte vad som händer längre så nu startade jag på nytt, så får vi se vad som händer.
  Kram och trevlig kväll

 2. Hej Kim, vad härligt att du är med fortfarande. Har varit lite rädd att alla läsare försvunnit när bloggen gjorde det.
  Jag begriper inte heller mig på folk som lägger energi på att vara elaka. Den behöver man ju till så mycket annat.
  Kram!

 3. Ja nu är jag tillbaka med tips och tankar igen, och jag håller med om att det finns mycket fint nu. Jag har ju provat och fotat en massa under de här veckorna bloggen varit
  borta också så jag har en del att visa. För nu finns det ju en massa festkläder och annat härligt 😀 Kram

 4. Vad härligt att höra Maggan. Ja vi får se om de tio raderade åren kommer tillbaka igen, annars får jag bara köra på från nu och framåt. Kram!

 5. Margaretha Brunström

  Härligt att se dig och din blogg igen. Jag har saknat dig och dina tips, både gällande mode och make-up. Hoppas att du får tillbaka din raderade blogg igen. Kram Maggan

 6. Åh vad kul. Jag har fått vara min egen bigassfashion. Det finns ju så mycket fint att testa ute nu. Indiska, Lindex har jättesnygga festkläder. HM hade en hel del som vi runda kan passa i. På nätet har du ju Vero Moda Curve. Kanske ett samarbete med dem vore något. Oavsett välkommen tillbaka!

 7. Välkommen ”tillbaka”!
  Jag blir upprörd över människors elakheter, att man inte bara kan stötta varandra istället! (Eller kanske inte bryr sig så mycket om man inte gillar det man ser). Det finns så mycket trevliga saker man kan lägga sin energi på istället för att hata sina medmänniskor.
  Jag har saknat din blogg och ser fram emot vad som händer i framtiden med bloggen!
  <3

 8. Skönt och kul att du är tillbaka igen! Jag har saknat alla dina bra inlägg om både klädprovningar och personliga tankar 🤗

 9. Jag håller med – det är så kul att du är tillbaka!
  Det är otroligt att någon kan gå in och radera en hel blogg😱
  Jag är tekniskt okunnig men det borde väl gå att rekonstruera den? På alla arbetsplatser tas det ju backuper nattetid. Så borde väl webhotell och portaler också arbeta? (du behöver inte svara, jag förstår att det kan vara känsligt)
  Trevlig kväll!

 10. Helena i Västerås

  Vad kul att du är tillbaka!
  Tråkigt om den gamla bloggen är helt förlorad. Du har ju lagt ner mycket tid och jobb med den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *