Söt sommarklänning i vitt

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cellbes

För det allra mesta har jag svarta kläder. Jag trivs helt enkelt bäst i den färgen. Sambon å sin sida har nästan alltid v tshirt på sig. Han tycker att jag är fin i vitt och borde ha det oftare, och jag tvärtom tycker att han borde ha svart ibland, hehe. Men det händer ju att jag har andra färger också. Varje vår får jag en rosa period och rött gillar jag också alltid. Grönt är en annan färg jag brukar trivas i. Och så har vi vitt då. En färg jag enbart har på mig om jag är lite solbränd och det är jag bara på sommaren, alltså har jag i stort sett bara vitt då.
I år ska jag försöka att verkligen använda mina vita kläder också. Jag har två nya vita klänningar från i år och en jag inte använde förra året (hade glömt den när jag beställde min första vita i år).

Här är det senare tillskottet i den vita skaran. En vit hålbroderad klänning från Cellbes samarbete med Johanna Toftby. Klänningen är fodrad så det är ganska mycket tyg i den. Jag har svarta underkläder på mig (hann inte byta för det var snabba ryck med foto innan vi skulle iväg) och de syns inte igenom på grund av det dubbla tyget. Jag är en sucker för hålbroderat och fördrar det alla gånger framför till exempel spets så den här gillar jag. Man kan justera storleken upptill en del med knyt i ryggen så det till exempel inte drar över brösten. Jag tror att jag kanske drog åt lite för mycket, men det går att justera som sagt.

Länk till Cellbes.

Klä upp klänningen med fina skor eller klä ner med sneakers. Den är ju forfarande fin med vilket som 🙂 Om inte sneakers hade jag valt en ljusbrun sandal. Eller varför inte en i guld, kanske rosa? Gärna glittriga, eller nästan vad som helst. Inte svart dock tror jag för det blir så hård kontrast, men det är ju min personliga smak. Länk klänning.

De här skorna har jag haft nästan varje dag sedan jag fick hem dem, hehe. Tror det är dags att tvätta dem nu och kanske testa mina slip-ins från Sketchers. Mina vita från Tamaris är utplockade i storlekarna dock. Länk till gympaskorna.

Det här är inte mina nya slip-ins men väl ett par arch fit från Sketchers. Om de vita från Tamaris är slut i din storlek och du letar andra vita sneakers så skulle jag föreslå dessa. Jag har liknande fast i svart från samma märke och de har jag haft jättejättemycket sedan jag fick dem. Det var bara under de kallaste dagarna i vintras jag inte hade dem på mig, annars har de suttit som en smäck på mina fötter. Så sköna och lätta. Jag är kräsen när det kommer till skor överlag för de måste vara sköna och snygga. Ju äldre jag blir desto större är kraven på sköna. Speciellt med knän och ben som värker av artros, lipödem och vad det mer kan vara (ska utredas för det den tionde). Så även om de kostar en slant är det värt det om skorna är sköna. Länk vita arch fit Sketchers.

Klänningen finns i storlek 34/36 till 62/64. Jag har 50/52 och den är ganska rymlig.

När jag håller händerna på höfterna/midjan såhär så ser man att det är mycket tyg i kjolen eftersom den är sydd så att den ska vecka sig.

Hålmönster men man ser inte hud igenom. Om någon undrar över min trötta uppsyn så var jag väldigt trött, haha.

Nu ni är det dags att sticka bort till ica och posta ett paket med skor jag sålt och sen sätta fart med…tadaa…städning. Ljuva fredag 😛 (ska fira med ett glas cava när jag är klar).

Kram på er! ❤️

2 reaktioner på ”Söt sommarklänning i vitt”

  1. De var ganska stora så jag skulle inte ha gått upp en storlek pga låren utan hållt mig till den jag haft tidigare för de töjer sig efter en stunds användning. Så jag kommer att sälja mina. Fina annars, men de påsar sig för mycket över magen på mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *