Sommarljuvt bredbent i snygg strandtunika

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Igår visade jag ett par ”behind the scenes” bilder och här kommer några till. Bilder som helst enkelt sorteras bort för att de blir kassa. Det blir många såna kan jag ju säga, speciellt om någon annan tar foton för då spänner jag mig, känner mig lite dum och så..tja.. Det är ju så himla mycket enklare att ta en okej eller bra bild av sig själv, en selfie, när ingen ser. Då slappnar man av. Jag gör det i alla fall.

Men jag har i alla fall tagit några steg framåt från när jag var liten för då var jag rädd för kameran. Det finns flera bilder där jag ser ledsen eller rädd ut. Som när vi skulle ta passbild. Då fick vi gå hem igen för jag grät för mycket (jag minns än att jag tyckte att fotografen var dum). Andra gången fastnade jag på bild men jag såg helt glansögd ut och underläppen var jättetrumpen. Jag måste se om jag kan hitta den bilden, haha.

Hur som helst så kommer det några bilder här och framförallt så är det strandtunikan jag visar.

Den här tunikan har jag tre av. Först beställde jag en vit som var för stor. Sen en svart som var för liten (kryssade i fel) och till slut kom den här vita i rätt storlek som är 48/50. Länk tunika.
Bredbent så att självaste Zeb Macahan skulle bli stolt över mig.
Här vet jag inte riktigt vad jag gör.
Jag tänkte att den här kan man ju ha till annat också, förutom stranden alltså. Eller så blir det en strandtunika som den är tänkt. Jag får se.
Den svarta är nästan slutsåld (jag har en 44/46 här som jag glömt returnera så jag får se om jag får skicka iväg den eller inte. Annars kommer den säljas). Snygg till solbränna och varför inte en stråhatt och sandaler? Det är den vita också. Länk till tunikorna här igen.

Det var dagens somriga tips. Kram!

1 reaktion på ”Sommarljuvt bredbent i snygg strandtunika”

  1. Ann-Charlotte Larsson

    Kommer inte ihåg om jag sett något inlägg om Zizzi’s kläder. Brukar du handla där? Är lite nyfiken på deras kläder och hur storlekarna är. Har köpt en bikiniöverdel där nyligen och den var bra iaf. Har du några erfarenheter du vill dela med dig av?
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *