Ibland får armarna fladdra fritt

Hej vänner! Har ni haft en fin helg? För egen del har den varit bra och väldigt intensiv. Vi har haft barnen här tills i eftermiddags och eftersom vi har dem ganska kort tid och relativt sällan så är det mycket som ska hinnas med under den tiden. Vi har badat, shoppat, kollat film, permanentat hår, grillat, firat midsommar, myst.

Just på midsommarafton hade jag vit klänning och var traditionell. Nu kan man ju faktiskt ha vilken färg man känner för egentligen, som förra året då jag hade rosalila. En annan klänning jag funderade över att ha var min långa röda. En ny men som jag tyvärr inte hittar länk till längre så jag antar att den är slutsåld tyvärr. Men jag tänkte att jag kan visa den ändå.

Jag är inte ett dugg förtjust i mina armar då de är kraftiga och tjocka. Helst har jag kort ärm. Men så ibland så struntar jag i vilket, speciellt om det är varmt ute. Då har jag gärna smala axelband så det fläktar gött och så får armfläsket flappa bäst det vill.
Det är Thomas som tagit bilderna och ibland blir jag spänd och konstig, eller så ligger kanske håret knas. Då kan man be mig slänga med håret eller nåt för att slappna av, eller för att håret ska falla på plats helt enkelt. Här tror jag bara det var att håret var i ögonen så jag böjde mig framåt och slängde sen håret bakåt.
Okej. Jag fastnade alltså.
Och det får man ju bjuda på. Thomas hann till och med fota min tjusiga flippning (han tar väldigt många bilder när han fotar så får jag välja ut sen vilket ju är himla bra).

Nu ska jag ta och plocka undan lite här, kolla igenom kläder för nästa bloppis och lite sånt innan det är dags för sängen för denna här. Stor kram till er!

1 reaktion på ”Ibland får armarna fladdra fritt”

  1. Jag förstår precis vad du menar med armarna, jag känner likadant. Då är en väldigt tunn och fin kofta bra…ja om det inte är superhett. Två st såna väldigt tunna, fina vita koftor har jag och letar varje år efter nya. Min absoluta favorit köpte jag för flera år sedan på Lindex och tänkte först inte köpa den, men slog till och vilken kofta…den används jämt. Ja även vintertid, den värmer så bra trots att den är tunn och snudd på transparent, precis lagom även när det är varmt. Tidigt i våras hittade jag en liknande fast i en annan modell och den har också blivit en favorit.
    Men nog om det, de dagar som nu de närmaste dagarna varit så får även mina armar fladdra fritt.
    Du är superfin i din röda maxiklänning ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *