Sommarklänning till påsk

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej mina fina. Jag hoppas ni har en fin långfredag? För mig känns det lite som en långfredag var förr när man inte fick göra något alls förutom att typ tänka på Jesus. Det var stängt överallt och barn tyckte att dagen var just låååång. Lite så känns det. Kanske är det för att Thomas är i Miami så det blir extra tyst. Nåja, imorgon kommer han hem och på söndag ska vi upp till Osby så det blir nog bra.

Eftersom vi ska upp och fira påsk och mamma som fyller år så känner jag att jag vill ha något ljus och/eller färgglatt på mig. I garderoben är det nästan bara svart, svart, svart och så några jeansklänningar och ett par i rött. Det är jag inte alls sugen på, jo den ena röda kanske(länk här), men den hade jag senast det var kalas så den känner jag inte för igen. Jag har vår och sommarkläder i lådor ovanpå garderoben och jag känner att det börjar bli dags att göra en av årets två garderobsskiften så jag får ner det med mer färg. Men än har det ju varit så jäkla kallt och inte alls vårlikt väder så det har mer varit drag efter tjocka koftor och liknande, snarare än tunna klänningar.

Men den är ju på g. Våren alltså. Och med den vårkläderna. Eftersom det ser ut som det gör i min garderob (svart och blått) så kollade jag runt efter färgglatt i butikerna igår. Jag hittade några stycken jag gillade, bland annat en på Cubus men tyvärr verkar de köra enligt devisen att större storlekar får handla online, och eftersom jag vill ha den på söndag så gick ju inte det. Men det kan hända att jag beställer den för att kolla ändå. Visar sen. Men igår blev det en från Lindex. Lindex har även 20% på en vara för medlemmar eller de som blir medlemmar nu.

Nämligen den här med blommigt mönster i rött, blått och grönt på vit botten. Det kan nog behövas lite brun utan sol för att riktigt bära upp den, eller en färgad kofta över. Så det kan tänkas att jag grejar till det med bus ikväll. Klänningen finns även med korallfärgad botten, och med marinblå botten. Från xs till xxl. Länk blommig klänning

Klänningen går upp till xxl och är ganska rymlig. Jag hade nog kunnat ha xl kanske…om det inte fanns xxl. Men nu ville jag ha en jag känner mig bekväm i. Längd över knäna för jag gillar inte mina knän. Ej heller gillas mina armar så jag vill gärna ha lite längd på ärmen också.

Sån här längd gillar jag. Då syns inte eventuellt överhäng liksom. Jag känner mig helt enkelt bekväm i den här klänningen. Den klämmer inte åt, den döljer det jag inte gillar samtidigt som den har midja, och den är vårig i mönstret. Färgerna här stämmer mer överens med verkligheten än de två översta där det nästan ser ut som att det är gulaktig botten. På min dator i alla fall. Men den är alltså vit.

Jag testade den här blå med vita blommor också och här jag har en xl på mig och det är smock i ryggen. Jag tyckte verkligen om färgen, men jag är inte helt bekväm med såna korta puffärmar (även om jag har klänningar med såna redan, men det är också en fråga om dagsformen och just nu är den mer åt gömma-mig-i-en-säck). Men annars är klänningen himla söt och somrig. Länk blåblommig klänning.

De här plus en från Indiska i ett jättehärligt mönster(dock för kort för mig) var vad jag testade igår. Jag köpte den med vit botten så får jag se om jag behåller eller inte. Men med 20% var det lika bra att passa på nu och sen lämna tillbaka om jag ångrar mig 🙂 Nu hoppas jag på fint väder på Påskdagen så blir det sommarklänning.

Kram på er och ha en fin kväll ❤️

2 reaktioner på ”Sommarklänning till påsk”

  1. Tack så mycket snälla du ❤️ Och vad kul att min bild fick dig att bestämma dig för det är verkligen en klänning att känna sig fin och bekväm i. Lagom lång, lagom åtsittande och lagom ärm. Ska testa med röda läppar och frisyr jag trivs med. Kram

  2. Jag hade lagt den blommiga (flerfärgade) i varukorgen men inte bestämt mig om jag skulle köpa den förens din bild poppade upp i mitt Instagram flöde. Då gick jag direkt in och beställde den 😊 du passar verkligen jätte fint i den 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *