Halva priset på Lumene idag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks

Hej vänner. Jag ska strax iväg och leta present till mamma som fyller åt på söndag, men först tänkte jag tipsa lite snabbt om Kicks påskkampanjer. Idag är det 50% på Lumene och eftersom det är ett märke jag gillar så vill jag ju tipsa er som inte sett kampanjen. Jag skrev om ju om mascaran igår och även om cc cream för inte så längesen, men jag har ju fler tips.

Nordic Berry Curl Waterproof. Den här är riktigt bra tycker jag. Fransarna blir fylliga och långa och på mig har den inte fällt eller kletat av sig varken över eller under ögonen. Nu halva priset så passa på. Länk Nordic Berry Curl Waterproof mascara.
Den här concealern har jag också köpt precis och jag gillar den. Den sitter utan att halka av direkt som en del concealers för. Och den är inte heller för trög och sätter sig tjockt. Jag har färgen medium just nu men ska köpa mig en mörkare att ha sen när man får mer färg i ansiktet. Är det halva priset så är det liksom. Länk Blur Longwear Concealer
Coverstick. Det var längesen jag såg ett sånt utan det är ju mest concealers som gäller nu. Coverstick var liksom sånt från Clerasil som luktade lera, och lite senare stick från IsaDora. Jag har inte testat det här men tänker att det borde vara bra på finnar och liknande då det låter som att det är lite tjockare än en concealer. Bra för tonåringen och kanske för män? För jag tänker att de inte vill ha concealer men coverstick låter inte lika tjejigt liksom. Kanske? Länk Coverstick.
Och så den här favoriten jag skrivit om många gånger tidigare. En absolut favorit när det kommer till foundations. Den jämnar ut utan att bli kakig och täcker bra utan att man ser spacklad ut. Jag har just nu nyans 2 och 3 som jag blandar lite mellan. Ibland den ena, ibland den andra och ofta en klick av den ljusare 2 med en liten droppe 3 i. Länk Blur foundation.
Den här skrev jag om för inte så längesen. En foundation som är lite lättare i konstistensen. Bra för den som inte vill ha så täckande. Jag älskar den här när jag fått lite färg. Och nu tar jag emellanåt en droppen av den här och blandar med Blur foundation. Länk CC-cream.
Den här ögonkrämen har jag haft och tyckte väldigt mycket om den. Jag tycker att den fuktar huden under ögonen och att torrhetsrynkor och fina linjer blir mindre synliga. Den här kommer jag själv att beställa idag. Länk Arctic hydra eye cream
Det här serumet har jag inte testat, men jag tänker att eftersom jag blev väldigt förtjust i ögonkrämen så borde ju serumet vara bra. Plus att det är ett bra pris i vanliga fall för serum och nu med halva priset så… Länk Arctic hydra care oleo serum.

Kampanjen med 50% gäller som sagt var idag, skärtorsdag. Länk Kicks.

3 reaktioner på ”Halva priset på Lumene idag”

  1. Jag har två olika. På sommaren Tan och nu Fair. Och så blandar jag lite när jag börjar få mer färg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *