Sol och min nya våriga tröja

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Ja nu har det hunnit gå en vecka igen sen jag bloggade sist men det är helt enkelt för att jag dels inte haft lust att vara med på några bilder och känt att det inte hänt så mycket jag kunnat skriva om. Det är en del jag vill skriva om inom hälsans område, men det kommer sen. Inte för att jag vill vara hemlig och så, utan bara att det ska vara rätt tillfälle. Sen har barnen varit här och de får jag ju inte ha med i bloggen (jag har ju lagt upp nån gång fast inte visat deras ansikten) så då blev det inte att jag bloggade. Det har varit köttbullsfixande då de blev poppis i julas (tror bara att jag gjort köttbullar någon gång innan dess och det var nog 25 år sen), tvmys och sådär. Plus möten och annat.

Imorse åkte Thomas till New York via Oslo så det var upp tidigt för att skjutsa honom till tåget. Det är lite tomt här nu men han kommer hem i övermorgon så det går ju. Idag har det ju varit underbart väder så jag passade på att gå ut för att få mig en dos sol i ansiktet och känna hur jag liksom levde. Jag hatar verkligen det grå vädret som råder i Malmö under vinterhalvåret och önskar att jag och Thomas en dag kan skaffa boende i solen när det är som deppigast i Sverige. Vi får la se.
Men idag var det härligt så jag tog några bilder på min nya tröja som även den ger lite hopp om att våren kommer om några månader 🙂

Tröjan är stickad och väldigt mjuk i himmelsblått och med små blommor på framsidan. Den är från Zizzi och finns i storlek 42/44 till 62/64. Jag testade först 50/52 men tyckte att den var lite för stor så jag har 46/48 på bilden. Så mitt tips är nog att ta en storlek mindre än du brukar. Sen beror det ju på hur man vill ha den. Men jag tog alltså mindre än vad jag brukar eftersom jag upplever att Zizzi är ganska rymliga. Länk tröja.

Sooool, underbara sol!

Om ett par månader kan man sitta och sola i lä med en kopp kaffe. Längtar vi? (JAAA!!)

Vi tog några bilder igår kväll också men det blev lite knasigt ljus, men ni ser ju i alla fall hur tröjan sitter.

’De röda julgardinerna sitter kvar uppe, men imorgon ska jag hänga upp de nya grå jag fick hem för ett par dagar sen. ’De röda julgardinerna sitter kvar uppe, men imorgon ska jag hänga upp de nya grå jag fick hem för ett par dagar sen.

Produktbild på tröjan och länken igen här. Det står ljuslila i beskrivningen men jag skulle inte kalla den lila alls, den är himmelsblå.

Nu ska jag gå och kolla i kyl och frys för att se vad det blir för middag till mig. Det blir något som är enkelt och går snabbt att laga för när jag är solo hemma har jag ingen lust att lägga tid på att laga mat till bara mig. Det kan hända att det blir ett glas vin också. Sen får jag se om det blir handboll eller något annat på tv.
Ha en fin kväll nu och stor kram från mig till er.❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *