Sol, bad och hundgos i Ystad

Hej vänner. Jag hoppas allt är bra med er. Både för er som börjat jobba igen, och för er som inte jobbar. Ni som haft semester i juli och fick ganska ruttet väder med kyla och moln, ja ni får njuta av kvällar och helger. I alla fall från torsdag och in i nästa vecka då det ska bli varmt och soligt. Jag tänker försöka se till att maxa mina soltimmar för jösses vad trött jag är idag. Jag tror att jag behöver en rejäl påfyllning av d-vitamin (trots att jag tar det som kosttillskott varje dag).

Igår kunde jag dock njuta av både sol och bad i Ystad. Eller…badet njöt jag inte av för det var väl ca 16 grader i havet och fötterna gjorde skitont. Men sen när väl känseln i fötterna domnat bort så kunde vi doppa oss och vara i en stund 😛

Thomas föräldrar har en badhytt så där hoppade vi inom och svidade om till badkläder. Skönt att slippa stå och fjöla med handdukar och så för att dölja sin vita rumpa medan bikinin åker på.
Utsikt från badhytten.
Badkläderna på och så gick vi ner mot det där blå kalla…
We did it! Thomas dotter var också med och hon var också modig nog att dyka ner i vattnet. För min del så är det att doppa håret för att det ska räknas som bad på riktigt liksom 😉
Innan badet var vi hos svärföräldrarna och då passade jag ju såklart på att gosa med deras nya 10 veckors valp. Så jäkla söt!
Möt Molly, en liten Havapoo som är en blandning av pudel och bichon havanais.

Det var en del av gårdagen. Idag är det en del ärenden att fixa med och sen bär det av till Ystad ikväll för att hämta hem Oscar för lite aktiviteter här i närheten, och sen tillbaka till Ystad igen. Det är mycket nu. Och på torsdag drar jag upp till Osby för att fira pappa som fyller år. Sen har jag ju tänkt se om jag hittar lite kläd, skor och sminknyheter att tipsa er om också. Så ser det ut hos mig just nu.
Ha en fin eftermiddag alla. Kram!

2 reaktioner på ”Sol, bad och hundgos i Ystad”

  1. Jag har 2 v semester och mesta tiden är vi i stugan i Tönnånger men på fredag åker vi till Höga kusten, bor på hotell och gör en kortare vandring.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *