Födelsedagsfirande och mer sol och bad

Hej mina fina. Jag hoppas att ni har det bra och kan njuta av att sommaren är tillbaka igen 🙂 Jag har ju inte varit så flitig med inlägg här men det är helt enkelt för att Thomas har semester och barnen är här med oss i två veckor så det är fullt upp mest hela tiden. Igår var till exempel jag, Thomas och minstingen (7 år) uppe i Osby hos mamma och pappa för att fira pappas födelsedag.

Pappsen med en tjusig min 😀

Vi passade på att ta med Malin till sjön för att bada flera gånger och var på lekplatsen vid nån slags aktivitetsgrej som vi döpte till ”ostbågen”. Så Malin fick verkligen springa av sig.

Att åka tåg dit och hem var ju ett litet äventyr i sig bara det 🙂 Och så fick hon träffa mamma och pappa för första gången. Vi hade det jättemysigt hos mina föräldrar med god mat, dryck och skratt.

Förutom honungsmelon och lufttorkad skinka till förrätt, oxkött med sås potatis och tillbehör som sallad, vinbärsgelé, broccoli och pressgurka, kaffe och tårta, så blev det kräftor innan vi drog mot Malmö igen vid tiotiden.

Idag fortsatte semestern med sol och bad. Det blev Ystads strand igen.

Det var mycket skönare i vattnet idag. Fötterna gick inte sönder av köld utan det var ganska behagligt. Och SÅ mycket mer folk på stranden. Dock höll alla Corona-avstånd vilket uppskattas.
Badbruden 😛

Imorgon blir det att rensa Malins garderob och så ska jag försöka få till några bilder på kläder också. Det har mest varit bikini och nån solklänning de här dagarna. Och ofixat hår. Men jag ska ta mig i kragen. Snart 😉

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *