Snygga kängor till hösten

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er. Här sitter jag och kikar ut och hoppas att det ska vara uppehåll ett tag till när jag ska ge mig ut och bort ica för att posta paket. Igår fullkomligt vräkte regnet ner hela dagen och natten och det åskade dessutom som fasen emellanåt. Riktigt skitväder med andra ord. Och kallt dessutom. Augusti brukar ju vara en sommarmånad men det sket sig i år tydligen för det är definitivt mer höst än sommar nu.

Jag har aktivt undvikit att kolla in höstkläder i det längsta för jag vet ju att det ändå blir en lång höst och vinter sen, varför börja i förtid liksom? Men nu har jag kastat in handduken och försöker istället omfamna den kallare, mörkare och blötare årstiden. Lite smått i alla fall. En del i detta är att jag kollar in höstskor. Och även jacka för den delen. För även om jag lever mycket i mina sneakers pga onda knän och ben så vill jag ju ha annat också emellanåt.

Som kängor och boots. De gör mycket för en outfit. Det klassiska jag brukar tipsa om är kängor till klänningen i höst. Även en sommarklänning funkar en bit in på hösten om man sätter till strumpbyxor och kängor. Och kanske en kofta om det är kallt. Så jag tänkte tipsa om ett gäng snygga kängor som alla finns hos Cellbes. Länk här.

Nr 1. Kängor med stora öljetter från Gabor. Nr 2. Skinnkänga från Duffy. Nr 3. Skinnkänga från Clarks. Nr 4. Lackloafers från Tamaris. Nr 5. Kängor från Duffy. Nr 6. Boots från Duffy.

Av de klassiska snörkängorna här gillar jag nr 1 och 3 bäst. Jag har dock redan mina Pandora och även några par från Dr Martens så jag ska nog låta bli att köpa fler. Men om man inte har så är dessa riktigt snygga.

Högskaftade boots med grova sulor kom redan förra hösten och trenden verkar fortsätta även i år. Jag köpte mig ett par liknande nr 6 som jag ska plocka fram snart.

Och så har vi de här, nr 4. Ett par lackloafers med grov sula. De har jag beställt, men tyvärr kommer de först runt den 7 september så jag får visa så här så länge. Tanken är att ha dem till ankellånga svarta byxor, till jeans och till kjol. Och så en stickad överdel till det. Kanske en slipover och skjorta, eller en stilren stickad polo. Och strumpbyxor. Så kommer jag att styla dessa skor. Bilder kommer sen när jag väl fått hem och provat dem 🙂

Okej, dags att dra på lite kläder och sticka iväg innan det hinner komma nya skurar.
Kram på er!

2 reaktioner på ”Snygga kängor till hösten”

  1. Klickade hem sko nr 2. Å så ännu en Molly BH i nya färgen mörkröd(+ matchande trosor). Har typ alla andra färgerna redan. SÅ bra BH!!

    Tack för tipset! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *