Snickarbrallorna är här

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

För cirka 2 veckor sen skrev jag att jag tänkte ta och beställa mig ett par snickarbyxor. Ett par hängselbyxor i jeanstyg. Jag har dock varit osäker på om det skulle funka för mig då jag har stor mage och den kommer ju inte direkt att döljas i dessa brallor. Tvärtom så är det ju många gravida som har snickarbrallor för att faktiskt framhäva magen. Andra jag sett ha dessa byxor är smala individer då brallorna hänger snyggt.

Som på min barndomsvän Malin Persson i Trädgårdstider. Hon har tjocka tröjor under och skärp runt midjan och ser så chic ut. På mig lovar jag att det inte finns plats för stickade tröjor under om jag inte tar ett par storlekar för stora och då kommer det se för jävligt ut ändå. Så den tanken finns inte, utan jag tänker mer toppar med lång eller kort ärm.

Så jag var fundersam över om jag kunde ha dessa byxor. Kort och tjock i hängselbyxor? Hmm.. Men man ska ju inte gå runt och undra en massa utan ta reda på fakta istället. Så jag beställde.

Och nu är de här. Och jag kommer att behålla dem. Även om magen putar. Jag orkar inte bry mig helt enkelt. Och jag tror att när det kommer till kritan så är det ju egentligen mest jag själv som i så fall bryr mig. Andra har fullt upp med sitt eget vill jag tro.
Länk till snickarbyxorna här (dock slutsålda i de flesta storlekar men jag hoppas de kommer in igen de då är en nyhet, jag har lagt in en fråga om det)

Det gäller att försöka äga sin stil för det är då kläderna känns självklara. Om man är obekväm så syns det också, då är det bättre att låta bli. Men låt inte bli för att ni tänker att ”inte kan väl jag som är tjock/smal/gammal” eller vad det nu kan vara. Jo det kan du. Det är bara kläder. Eller smink, hår eller liknande.

Om det gäller att ställa sig på en airboard och dra iväg kan man kanske däremot tänka så för risken att döden dö, eller i alla fall bryta men och armar är desto större där (jag skulle inte våga medan 9åringen här lärde sig efter en enda gång). Men som sagt, kläder och sånt är en helt annan femma. Ha det ni tycker om att ha på er och var inte rädda för att testa nytt.

Stor kram!

5 reaktioner på ”Snickarbrallorna är här”

 1. Hej Camilla och tack för berömmet ❤️Ja köp dig ett par snickarbyxor att möta våren i 😄 Jag har fått kappan men den var trasig i ett av knapphålen och för tajt om höfterna på mig. Kan visa hur den sitter ändå. Tror dock att jag ska beställa en storlek större. Det är alltid så svårt när underkroppen är större än den övre…
  Ha en fin måndag. Kram Louise

 2. Hej hej!…
  Tack för en trevlig blogg, har följt dig i några år nu 🤗
  Är också sugen på o beställa ett par snickarbyxor, jag tyckte de satt bra på dig 👍 Har du fått hem kappan, den funderar jag på o beställa?..
  Var den stor/liten i storleken?..
  Ha det gott!..
  Kram Camilla 🌝

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *