Min helg i några bilder

Hej fina ni. Har ni en bra helg? Jag var ju ganska off igår och höll dessutom på att städa som en gnu precis hela dagen så det vackra vädret fick jag se genom fönstren. Idag är det dock bättre. Dels är Thomas hemma nu och humöret är lite bättre, dock inte helbra då jag känner att det inte krävs mycket för att göra mig irriterad. Kanske är det pms dessutom? Hur som helst så tänkte jag lägga upp några bilder bara från igår och idag.

Det här händer hos mig just nu. Jag sitter vid datorn med en kopp kaffe i en av mina Barba-muggar. Här Barbapapa(ja han stavar med ett p). Jag har också Barba Flink (den blå) såklart, och Barbamama. Och en chokladboll till det. Den kan säkert hjälpa mitt humör på traven 😉
Tulpanerna jag köpte förra helgen. De rosa var med små knoppar och såg lite fjuttiga ut men är jättefina såhär utslagna tycker jag.
När jag skulle skära stjälkarna igen och byta vatten så bröts några av för de sjunger ju på sista versen helt klart, men de är ändå så fina så jag sparar alla nån dag till.
Igår efter städningen tog jag mig ett bad och tyckte också att ett glas kallt vitt vin skulle förhöja känslan ytterligare. Jag har det dessutom i ett plastglas så kan jag ha det på kanten utan att riskera pang och kras.
Ansiktsmask och hårinpackning också. Nu ska jag bli fin.
Masken köpte jag i fredags på The Body Shop. De har just nu 20% på ansiktsvård och makeup. Den här krämen har små korn så man får en mekanisk skrubb tillsammans med de övriga ingredienser som risextrakt som är fuktighetsbevarande. Jag känner mig så grå så grå och den här ska ge lyster och klarhet så den kändes klockren. Dock kan jag nog behöva använda den några gånger för att uppnå mer glow. Men den känns skön och huden känns ren och fräsch. Ni kan läsa mer om den och beställa på The Body Shops hemsida.

Sen kollade jag Melodifesivalen och Medina som jag höll på gick ju vidare till final, heja! Ja det var väl min helg so far. Nu ska jag ta och sminka mig lite så ska jag och Thomas dra till Jula för jag behöver en ny vetekudde. Jag råkade bränna den gamla lite igår så det kändes som att ha en bränd potatis i sängen. Vetekuddar doftar inte så gott ens nya, men bränd är riktigt äckligt att ha nära snoken. Kanske passar vi på att stanna till någonstans och ta en bild. Vi får se vad han känner för efter tidskillnad från Los angeles och ingen sömn sen han kom hem(pga just tidsskillnaden). Det blir nog en tidig kväll här hos oss.

Kraaaam! ❤️ ❤️ ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *