Beställt hudvård från ett favoritmärke

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

För ett tag sen skrev jag om hud knastertorr min hud varit nu under vårvintern och hur jag försökt ge den lite extra omsorg och kärlek. Dock har jag inte vågat använda produkter som har så aktiva ingredienser som syror och dylikt då jag ju haft problem med huden under ögonen. Det är bättre nu som tur är så jag tror att jag ska våga mig på ett nytt serum jag beställde för någon månad sedan. Faktum är att jag klickade hem flera olika produkter från Acasia då jag tycker väldigt mycket om detta märke. Det är inte billigt och inte heller tokdyrt, och dessutom får man rejält med produkt för pengarna. Och just nu har Meds 25% på Acasia om ni själva är sugna på att vara extra kärleksfulla mot huden.

Det här serumet – Nightly Retinol Super Serum har jag fått hem men inte testat än. Det här står på hemsidan om serumet: Produkten innehåller bla Vitamin A, vitamin C, E, hyaluronsyra och Biophytex som minskar hudens ålderstecken, motverkar ytliga kärl och ger huden fukt. Och det låter väldigt bra tycker jag. Så ikväll ska jag inviga den här flaskan. Länk Nightly Retinol Super Serum

Den här ögonkrämen har jag sedan tidigare men beställde en ny för jag tänkte att den måste väl snart vara slut då jag använt den mycket och länge. Men nope, än har jag kvar så jag har inte öppnat den nya än. Så här får man verkligen mycket produkt för pengarna då andra ögonkrämer annars ofta är sjukt dyra och små förpackningar. Jag har som sagt var använt denna och tycker att den faktiskt gör sitt jobb och slätar ut fina linjer. Lite av produkttexten: Energizing Eye Cream ger huden ökad elasticitet och en uppstramande effekt. Hudtonen blir jämnare och huden livas upp, blir mer återfuktad och får en vacker lyster.  Läs mer och köp via länken här.

Man kan ju inte ta bort rynkor helt med krämer men man kan banne mig göra skillnad med kräm. Vi som använder krämer är ju inte dumma i huvudet på något sätt och absolut inte dummare än de som tycker sig veta bättre och aldrig smörjer in sig. Det var en parentens, men jag blir så arg på besserwissrar som faktiskt inte är insatta, typ Agnes Wold. Hon är klok och kan säkert sina saker inom bakterier men hudvård kan hon inte. Där lyssnar jag hellre på hudterapeuter, hudläkare och andra som är verkligt insatta. Nåväl, vi fortsätter med några andra produkter jag beställt 🙂

Sheetmasks är ju så enkla att använda och ljuvligt skönt dessutom. Den här är en favorit jag använt flera gånger och som ger lyster och mjukhet. Den innehåller e-vitamin och kollagenserum. Den här masken har dessutom öglor för öronen så den ramlar inte av utan du kan gå omkring med den om du känner för det. Annars är det ju gött att bara ligga och verkligen försöka ta det lugnt medan den verkar. Jag snålar med dessa masker och har den om jag ska på fest eller så och vill få lite extra glow. Länk Lift Me Up Sheetmask.

Den här har jag också i badrumsskåpet, redo att användas. Den är packad med gosiga saker som  C- vitaminserum, E-vitamin och hyaluronsyra för en rejäl fuktboost till ansiktet. Något jag verkligen kan behöva nu. Länk Brighten Me Up Sheet Mask.

Och så den här som jag har använt mig av även nu när jag haft det knas med huden runt ögonen. Den funkar även för känslig hud och stärker hudens barriär, ger fukt, lindrar irritation och spänst. Så jag har kört på med den här för att ge ansiktet kärlek på tub(jag sa ju att jag gillar de här produkterna). Används både morgon och kväll. Länk 24 H Repair Cream.

Det var mina hudvårdstips för idag. Kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *