Skön sommarklänning och svar på frågor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej raringar. Hoppas allt är väl med er och att ni njuter av sommaren. Här är det nästan sovdags för imorgon är det fullt upp, men innan jag låter huvudet träffa kudden så tänkte jag titta in här en snabbis och tipsa om en klänning, samt svara på en fråga angående sandalerna jag visa, samt om behån jag nyligen tipsade omt. Jag tänkte ta och skriva lite mer snart, lite om höstplaner och sådär. Men som sagt, nu blir det bara en kortis innan jag drar upp till sovrummet.

Den här klänningen från Cellbes är både söt och skön. Den är dubbel i tyget så den är inte genomskinlig vilket är himla bra. Jag har inte hunnit använda den så mycket än men jag tänker att den blir en skön vardagsklänning i sommar. Just nu på rea dessutom 🙂 Länk blå maxiklänning.

Det är rejält med vidd i klänningen, både upptill och nedtill så ta din vanliga storlek.

Här har jag mina rosémetallic sandaler till. De har blivit en favorit trots att jag inte hunnit ha dem så länge. Både dessa och de svarta i samma modell 🙂 Länk sandal. (de är dock slutsålda i många storlekar).

Så här ser de ut även om färgerna inte blir helt rätt. Spännena är guldfärgade.

Jag fick en fråga om hur de ser ut på insidan och här är svaret. Dessa är inte i skinn utan funkar även för vegetarianer, veganer och andra som inte vill ha skinn. Själv köpte jag dem för att de är snygga och sköna. Jag har inte upplevt att de skaver eller något alls.

Jag har tipsat om den här som jag nu har köpt en andra av då jag använt den första så mycket. Jag fick frågan om hur storleken är på cellbes behålar och jag skulle säga att den är normal. Lik Lindex tycker jag nog. Kappahls behåar har enligt mig alltid varit små i storleken, det stämmer inte med den här utan den är normal.
Länk bh.

Nu sova och imorgon städa, göra ärenden, fixa inför barnen ska komma och kalas som ska hållas för 14 åringen som just fyllt år. Bäst att försöka få lite skönhetssömn 🙂 Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Skön sommarklänning och svar på frågor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *