Hårklipp och barnbesök

Hej mina fina. Ja nu har det gått en vecka sen sist jag skrev något. Fy fasen vad tiden går alltså. Jag har lovat flera gånger att bli duktigare på att skriva mer frekvent men jag tror att jag tänker att det inte händer så jäkla mycket i mitt liv så vad ska jag skriva? Jag kan ju inte bara tipsa om kläder och smink typ då tröttnar ni säkert. Så då har det inte blivit något alls.

Men nu är jag i alla fall i Osby igen. Jag åkte upp hit ikväll (torsdag) för att klippa och färga håret imorgon fredag vid kvart i tio. Jag tyckte att det är lika bra att åka upp idag så slipper jag gå upp tidigt imorgon för att sätta mig på tåget med en massa folk när man är trött. När jag nu ändå hade möjligheten liksom.

Håret är lite för mörktråkigt i botten och längderna för gula för att jag ska trivas, plus att håret behöver toppas så jag rog till Osby för här hittade jag en enda liten frisörtid nu och inte i mitten av augusti. För jag är tyvärr sån att när jag ska fixa håret ska det vara NU. Jag är inte en sån som bokar in en ny tid direkt när jag är hos frissan…nope för tänk om jag inte alls vill då och glömmer tiden och så kostar det skitmycket pengar för den glömda tiden. Det har hänt en gång och det blev några tusen åt helvete liksom så näe. Men det blir ju desto svårare att hitta tid när man vill ha den NU. Imorgon blir det en frisör jag inte varit hos tidigare så det blir spännande, håll tummarna att hon är duktig (jag är inte speciellt orolig faktiskt).

I måndags fick jag ett ganska spontant besök. Eller Rebecca ringde på söndagen och kollade om hon, dottern, mamman och hunden kunde komma ner till mig och att hon lämnade de andra och drog iväg till frissan inne i stan. De var såklart välkomna hela gänget. Så jag hängde med Otilia, Ann-Catrin och Freja i fyra timmar eller nåt sånt innan Rebecca kom tillbaka nyfriserad och fin.

Jag och Otilia kollade runt i huset, letade upp leksaker, kollade Disney plus (nån Fancy Nancy Clansy som var väldigt poppis), fikade, håvade lite i dammen, spelade spel och vad det mer var vi hittade på 🙂

Hon hittade även cyklop hon testade och hade i håret. Och innan dess turades vi om med ett ”underbart”(hennes ord) diadem. Eller tiara snarare. Vi var mycket tjusiga. Bildbevis nästa gång för jag glömde fota mer än de än bilderna den här gången.

I övrigt har veckan som sagt rusat förbi. Thomas har varit iväg och jobbat och höll på att bli kvar i New York i och med Sas pilotstrejk. Nu lyckades dock besättningen komma med ett plan som hade hunnit lyfta från Oslo innan strejken var ett faktum. Så de kom med det på återturen och fick sen ta buss från Oslo till Köpenhamn. Nu hoppas vi att strejken ska ta slut så att Sas inte går i konkurs och Thomas och hans kollegor blir utan jobb 🙁

Nu ska denna här släcka och krypa ner i bäddsoffan så jag orkar upp för att bli klippt imorgon. Inte för att det är någon större ansträngning från min sida, men jag ska dit och jag ska vara vaken och tänker att det är ju bra om jag är lite trevlig också kanske 🙂 Så godnatt och kram på er ❤️

4 reaktioner på ”Hårklipp och barnbesök”

  1. Jag uppskattar din blogg så mycket, och kommer inte tröttna vad du än skriver om. 🤗 Hoppas du blir nöjd med frisörbesöket!

  2. HAHAHA Älskade ungen! 🤿

    Tack för att du ställde upp och var barnvakt till typ halva min familj. 😅❤️❤️❤️

    Puss och älsk!! ❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *