Så blev håret efter sling och klipp

Jag har ju alldeles glömt att lägga upp hur håret blev efter mitt frisörbesök i Osby och nu har det gått tio dagar. Nu följer säkert en del av er mig på Instagram och har kunnat se resultatet där, men det är ju inte alls som har mig där (jag heter flincklouise på Insta) så jag tänker att jag lägger upp några bilder här också.

För jag åkte ju som sagt upp till Osby för att fixa till håret. Tanken var att klippa mig hos Nea jag var hos sist, men hon och de flesta andra på Zaxxen hade semester så jag tog den som fanns ledig och det var Tuva. Och det blev himla bra det också 🙂

Det första jag tänkte på var hur lika hon och Agnes är. Jag höll mig ända tills jag var klar med att fråga om det varit många som påpekat detta, men hon sa att nej det var bara hennes farmor och jag 😀 Det kan iofs vara för att Tuva är ung och Agnes inte varit så i ropet de senaste åren. För de ÄR lika.

Eftersom håret strävar efter att bli guldigt ville jag ha en kall ton så Tuva lade i kalla slingor på var tredje slinga har jag för mig att hon sa.

Så här blev det när jag var klar. Cirka en tusenlapp billigare än dit jag gått i Malmö dessutom.

Utväxten är borta 🙂

När jag var klar körde jag en sväng upp till Näset som är ett område mellan norra och södra osbysjön där man ser båda sidorna.

Södra sjön. Bilden hör kanske inte hemma i ett frisörinlägg, men nu blev det så 😀

Här hade en del av Tuvas styling försvunnit och jag hade dragit händerna genom håret åtskilliga gånger. Oavsett hur duktig frisören är på att styla så känner jag mig hemma först när jag stylat det själv.

Ja så blev det alltså 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *