Skön klänning och lika sköna sandaler

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Sköna kläder, sköna skor. Det måste vara bekvämt både med underkläder, vanliga kläder som klänningar, toppar byxor och så även skor. Om något sitter åt, skaver, sticks eller är allmänt oskönt så använder jag ändå inte plagget/skorna så det är lika bra att satsa på bekvämt redan från början. Och helst ska det ju vara snyggt också. Det kan väl hända att jag har några plagg som är väldigt sköna men inte vidare snygga, samma sak med skor.

Och det finns även tvärtom sånt som är snyggt men inte bekvämt, men då har det hängt med länge och jag hoppas väl på något sätt att det som genom ett mirakel ska bli skönt eller kanske snarare som i de flesta fall att jag kanske ska bli mindre så plagget passar igen. Eller för första gången. För såna plagg har vi väl alla – de man ska komma i igen eller som var för små redan från början. Dock har jag gjort mig av med nästan allt sånt. Nästan.

Men när jag köper nytt nu ska det som sagt var uppfylla kraven på både bekvämlighet och snygghet. Sen kan det ju bero lite på var man tänkt ha plagget eller skorna. En del är snyggt nog hemma och annat är snyggt nog för mingel typ. Här nedan visar jag en klänning som kanske är mer hemma, eller ut och fixa ärenden i, snarare än att nu jäklar ska jag ut på stan och ta en cava och vara snygg. Det var iofs tusen år sen jag gjorde det sistnämnda, men planen är att det ska hända lite oftare framöver nu när man faktiskt FÅR umgås och gå ut igen.

Tadaa! En jätteskön stretchig klänning och sköna sandaler till. Länk till randig klänning här.

Jag brukar ju föredra klänningar som täcker mina muffinsknän, men här struntar jag i vilket. Jag gör det ibland. Jag tänker att äh, knäna finns där och jag ser ut så här och det ska jag få göra utan att någon ska ha ont av det.

På fötterna har jag ett par sköna sandaler från Rieker. Jag har inte gått in dem ordentligt än men jag ska ta och försöka göra det så de blir sköna även vid remmarna. Dessa kommer från Cellbes men de är slutsålda där. Dock finns de på andra ställen som till exempel Scorett oc kostar där 699 kr. Rieker 60860 heter de.

Sandaler från Scholl, Rohde, Clarks och vad det mer är går ju aldrig riktigt ut modet. Men ibland är de mer poppis än annars. Nu är till och med bonussonen på 14 år intresserad av ett par bruna Scholl så jag antar att det är ännu en sak från 90-talet som börjar trenda bland kidsen. Trucker-kepan är en annan. Den fula kepsen jag vägrade även när den var som hetast. Men Scholl och Rhode, ja det hade jag på 90-talet.

De här är från Rieker och jag har varit nära att klicka hem dem flera gånger. Jag har varit osäker på den där blomman dock. Men å andra sidan, de ser sköna ut och brunt passar till det mesta. Och blomman kanske är piffig? Länk bruna Rieker.

Jag hade ett par svarta sandaler från Rohde som var så jäkla sköna. De hängde med både länge och väl innan de fick gå till de sälla skomarkerna. Nu kanske ett par i guld hade suttit som en smäck på mina 38’or. Fint både till jeans, svart, vitt, rosa…ja till i stort sett alla färger. Länk metallic sandaler Rohde.

Mina Scholl var blå och i mocka. Nu kanske ett par rosa från Clarks hade varit en snygg ersättare? Länk rosa Clarks.

De här blommiga ser jag mest framför mig till jeans och tshirt. Eller en enkel svart klänning. Länk blommiga sandaler från Rohde.

Sen har vi de här då. Ett par som jag inte vet om jag tycker är fina eller skitfula. För jag gillar färgerna men samtidigt har jag haft väldigt svårt för såna här kardborresandaler sedan de var moderna då runt milleneskiftet. Jag hade ett par svarta då som var supersköna så jag är lite inne på bekvämligheten här. Men så tänker jag, va fan jag är ju inte tant än. Och sen går tankarna till att men…de ÄR ju piffiga i färgerna så man kan ju alltid beställa och prova… Ja ni märker att jag är ganska kluven. Men jag lutar åt att prova… 😀 Länk Merrell sandaler.

Det var dagens om bekvämlighet. Sorry för flera inlägg med reklam för Cellbes på raken men jag fick liksom lite feeling där. Kram på er ❤️

1 reaktion på ”Skön klänning och lika sköna sandaler”

  1. Susanne Gustavsson

    TACK för klänningstipset. Den ser helt perfekt ut. Beställde på direkten 🤗🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *