Puffigt genombrutna toppar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Som jag skrev i förra inlägget så är jag ganska kass på att ta mig tid att kolla in nya överdelar. Klänningar är ju så mycket roligare! Men toppar använder jag ju väldigt ofta så det är kanske på tiden att jag uppdaterar garderoben med tshirts i annat än svart och ett gäng med text på a la coca cola och sånt. Kanske några söta toppar rentav? Oftast är min stil inte så gullig och söt mer än kanske när det kommer till en del klänningar. Men en är ju inte sämre än att jag kan testa.

Så jag kollade in några med genombrutet mönster a la broderi anglaise för det tycker jag är väldigt fint. Men så kommer ju kruxet att den måste vara skön också. Jag köpte några andra i samma genombrutna mönster för ett par år sen men jag tyckte att de var lite för stela så mamma fick dem och hon älskade dem så det var ju bra. Men nu vill jag ju ha något som funkar på mig själv också.

Och så är det ju 25% rabatt nu i helgen på ett helt köp som sagt. På Cellbes egna varor då och det är det jag visar idag. Använd kod 2225 för rabatten
Länk Cellbes

Den här såg på bild ut att vara misstänkt lik de där mer blusigt stelare topparna, men nope de är mer som tshirt i tyget. Med broderie och grejer då, men ni fattar själva känslan. Det vill säga mjuk. Gummibanden i ärmarna sitter dessutom inte åt något alls på mina tjocka armar. Länk blå hålmönstrad topp.

Som jag fick kämpa för att hålla ögonen helt öppna och inte som smala streck som de blev på väldigt många bilder …

Jag har storlek 50/52 i den här toppen. Jag tycker att den här blå färgen är jättefin och jag tror att den funkar på de allra flesta dessutom. Finns från storlek 34/36 till 62/64.

Den finns i vitt dessutom. En färg Thomas oftast har på sina tshirts och önskar att jag också ska ha. Men jag envisas med svart, haha. Vitt är dock fint och jag har det gärna. Om jag är solbränd vill säga, inte annars. Aldrig på vintern. Länk vit genombruten topp.

Jag tror att jag kanske kan ta och köra på den gulliga topp-stilen i sommar. Intentionen är den i alla fall och att inte alltid ha mina svarta toppar (gissa vad jag har på mig i detta nu när jag skriver? hehe).

Nu har det minsann hunnit bli just de här färgerna på himlen sedan jag började skriva mina inlägg för några timmar sen. Klarblå och vit alltså. Det är bara några små molntussar så jag tror allt att jag ska ge mig ut och få lite luft och se om det fina vädret kan blåsa bort förkylningen.
Kram! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *