Matfestival och rabattkoder

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cellbes, Kicks, Meds, Indiska

Snart har syrenerna blommat klart för i år, men än kan man njuta av den underbara doften.

Hej vänner. Jag hoppas att ni har en fin fredag. Här är det ömsom sol, ömsom regn. Thomas hämtade sina barn idag så nu är vi fullt hus igen vilket alltid är mysigt. Tanken var att åka in ganska omgående till Gustav Adolfs torg i Malmö city för att kolla in matfestivalen där. Dock var var vädret regn just då så vi avvaktade ett tag men insåg att det är lika bra att bara köra för det är regn och kvart och sol en kvart så det gick liksom inte att veta vad det skulle bli.

Så vi åkte in och kikade runt i de olika tälten vad vi ville äta. Oscar och Malin tog kyckling med röd curry från thaitältet (Malin ångrade sig bittert när hon kände hur starkt det var), Thomas tog langos och jag valde calamari (bläckfisk) med aioli i det franska tältet. Givetvis började det regna just när vi hade beställt så vi knallade bort till bilen och åt vår mat där. När vi väl ätit, vält ut lite, torkat och var klara så sken solen igen och det var dags för churros i det spanska tältet.

Foto: Malin Lindgren

Jag har inte testat churros tidigare av någon anledning, men nu var det dags. Och nej, det var icke värt 80 kronor för en strut friterad deg med florsocker på. Malin valde med nutella på vilket var godare men hu så sött. Max en eller två sen är det stopp. Så det var intressant att testa, men jag gör nog inte om det. Malin däremot ääälskar churros.

Sen tog vi en liten promenad på gågatan och jag gled snabbt inom Lindex för att kolla in om de har något jag bara MÅSTE ha nu när det är 20% i helgen. Men jag provade dock inget då jag hade tre väntande människor där. Men visst finns det en del.

Nu är det snart dags att laga middag här men jag är helt ärligt svintrött efter turen in till stan, och det blev vi alla fyra. De måste pudrat de där churrosen med sömnmedel för jag gäspar ihjäl mig snart. Men innan jag kollar vad vi ska äta (jag tror det blir nachotallrik) så tänkte jag ge några tips på rabatter som gäller nu och i helgen.

Kram på er ❤️

🌸Kicks – 20% på allt för medlemmar med kod KICKS20. LÄNK KICKS

🌸 Lindex – 20% på allt för medlemmar. LÄNK LINDEX

🌸 Cellbes – 25% på ett köp med kod 2125. LÄNK CELLBES

🌸 Indiska – 20% vid köp av minst två varor. LÄNK INDISKA

1 reaktion på ”Matfestival och rabattkoder”

  1. Håller mer ang churros känns som hajpat bröd som bara är fett.

    KappAhl har också rabatt nu, passade på arr köpa favoritjeansen Linn.

    Trevlig helg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *