Så stylar jag bekväma vardagskläder i höst

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och HM

Jepp, hösten är här och med den kläderna som jag ju skrev om häromdagen när jag visade jackor. Men en vill ju gärna ha något att täcka rumpan med under jackan också. En plagg jag älskar är sköna byxor. Nu går jag ju helst inte med mina joggingbrallor på stan, i skola, på jobb och liknande utan de njuter jag av hemma 😀 Men väl joggingkänsla i brallorna, alltså sköna men som ser lite mer dressade ut. Såna man kan sitta i länge utan att det klämmer, skaver eller har sig.

Dessa byxor stylar jag på olika sätt men en favorit är att gärna ha ett linne och sedan något över som en skjorta eller kofta. Sedan kan det självklart vara snyggt att dra på en stickad tröja också. Och skorna. De gör mer än vad en del kanske tror för helhetsintrycket. Har man slappa brallor, gympaskor och en hoodie så blir det ju ett väldigt avslappnat intryck. Men genom att byta skor och kanske slänga in lite bling i form av något smycke i det hela blir det genast en helt annan look.

Just nu har Cellbes 25% på en vara av Cellbes eget varumärke med kod 2223. (Så det funka alltså inte på skorna eller på byxorna från Zizzi)
Länk till Cellbes.

De flesta av smyckena i kollagen kommer från &Other stories men allt finns på HM’s hemsida (de har numera flera märken på hemsidan plus att de äger &Other stories). Länk H&M.

Jag gillar ju helsvart som ni vet. Den här koftan har jag beställt så den är på väg och byxor har jag ett par liknande fast från H&M. Loafers har jag liknande sen förra hösten. Och så lite guldssmycken på det hela.

Jag har haft en typ samma fast i grått som jag använde jättemycket så jag har stora förhoppningar för den här svarta ribbstickade huvkoftan. Länk svart ribbad kofta

Jag gillar att fickorna är framtill på dessa. På mina sitter de i sidorna och då putar det lite mer. Länk formfast trikåbyxa

Snygga även till jeans eller varför inte till en stickad klänning och grova strumpbyxor. Länk skinnloafers Gabor

Byxor som är mellanting mellan fint och jogging kläs enkelt upp med klackar och en blus eller skjorta. Just de här är från Zizzi. För att göra intrycket mindre kontorsdam så hade jag haft stora smycken snarare än diskreta.

Den här öppen till ett par blanka leggings, eller öppen till jeans eller såna här byxor jag visar här i inlägget – det blir fint det. Länk långskjorta

De här har jag och de går jag i på stan utan att känna att jag har joggingbyxor på mig trots att de är i trikå. Länk byxa med dragsko

Jag älskar långa linnen. Jag har ju självklart inte det såhär utdraget som en klänning utan bylsar till det lite. Det är så skönt att slippa tänka på att linnet kasar upp och magen råkar titta ut. Jag visar magen i bikini men annars är det inte magtröjor för denna här utan jag gillar tröjor och linnen som går ner över linningen och ner på iaf halva rumpan. Länk svart 2pack långt linne

Stilrena stövletter passar ju till i stort sett allt. Dessa från Gabor är dessutom rymliga i passormen (nope, jag har inte provat utan läser bara vad det står om dem). Länk stövlett Gabor

Vinrött och gärna kläder i olika strukturere kommer jag ha i höst. Som de blankare byxorna som hängt med några år nu, de kommer jag fortsätta med i höst. Jag är inte säker på att dessa två plommonfärger funkar ihop. Plommon kan ju vara olika nyanser och en del drar åt blått och andra mer åt rött. Men denna kofta och byxor vill jag gärna testa ihop. Sen funkar de ju såklart till annat också. Här kan man behöva smycken med lite edge för att inte blir för slätstruken. Så fram med ormarna 😀

Koftan till ett par blå jeans vor ju kanonsnyggt. Eller till svarta byxor. Länk plommonkofta

De här lite blankare byxorna finns även i svart. Coatade treggings

Jag gillar inte stylingen med den där tröjan till, men jag tycker att man ser strukturen i byxorna tydligare här så därför har jag med den här bilden.

Linnen ingår i min basgarderob. Svarta, vita och grå så det är ett tips. Snyggt under kavaj, kofta, skjorta eller bara extra under för att det är skönt. Länk 2pack linne

Den här kanske också funkar till de vinröda byxorna tänker jag. Länk stickad långtröja

Och så något snyggt på fötterna. Jag gillar att de är grova utan att ha traktorsulor. Länk känga

Det var stylingtipsen för idag. Nu ska denna här ta och göra annat. Kram på er ❤️

1 reaktion på ”Så stylar jag bekväma vardagskläder i höst”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *