Rustar mig för kallare väder

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej! Är allt väl med er? Här är det sån full rulle att jag var tvungen att slänga mig i soffan och pausa lite. Vi håller nämligen på i köket. För att göra en lång historia kort (kan berätta mer om inredning och saker vi gör sen) så slänger vi ut det gamla kylskåpet och frysen och in med nytt. Eller begagnade förvisso då vi tänker att vi ska göra om hela köket sen och väljer nya vitvaror då istället. Det hela tar sin tid och det är mycket jobb, så jag tog mig en bloggpaus nu helt enkelt. Ett glas Fun light och fötterna högt, samt skriva lite till er, så är jag redo att ta itu med köket en stund igen innan det är dags för bingen.

Det har även varit en del utomhusarbete med trädgården idag, mest Thomas då och inte så mycket jag idag. Det gäller ju att passa på nu när det varit två så underbara dagar med värme. Igår var det bikini hela dagen för mig, idag kutade jag runt i linne och cykelbrallor och gjorde en massa. Jag antar att det var sista sommarrycket och att det nu blir höst på riktigt. Inte mig emot så länge det inte regnar och blåser när jag är ute. Att det blir lite kallare gör inte heller så mycket faktiskt. Bara man har vettiga, och helst snygga, kläder så funkar det att tempen droppar x antal grader.

Så jag har skaffat mig en lättviktsjacka. Något jag varit emot och tyckt att det är tantigt, men när fan blir gammal blir hen religiös, för nu har jag en jag också. Och den är skön! Min jacka kommer från Cellbes och de har just nu 25% på valfri vara. Fast bara från deras egen kollektion och på ord pris. Men trots det så gäller rabatten på mycket, och är du på jakt efter jacka eller kappa som ju kostar en slant kan det löna sig lite extra.
Använd kod 2009. Länk till Cellbes här.

Jackan finns i svart och lila. Länk till lättviktsjackan här. Skriv in kod 2009 för 25% rabatt (det blir ca 150 kr i rabatt på just den här jackan).

När det är mellanperiod och varken varmt eller kallt blir nog den här himla bra. Den väger inget och lär värma lagom bra.
Lite lång i ärmarna kanske, men å andra sidan har jag ganska korta ärmar så det är helt okej. Det är ju enklare för mig att dra upp lite, än att de med längre armar ska frysa om handlederna. Jag har storlek 50/52 på mig. Slut just nu i svart, MEN håll utkik om ni är ute efter något. Att det står slutsålt betyder ju inte att det inte kommer in igen. Det kan komma returer osv. Så ge inte upp i första tagen om ni är ute efter en specifik vara. Min kusin ville ha jeansklänningen jag visat men den var slut. Men jag som kikar in titt som tätt på Cellbes såg att jo fasen, de hade fått in några igen. Så det blev en till henne till slut 🙂
Den är ganska rymlig i storleken tycker jag. Jag har annars ofta svårt med jackor då jag drar större över höfterna än axlarna, men den här funkar utan att se alltför säckig ut över axlarna (för den måste ju gå att knäppa).
Så här ser produktbilden ut.

Det var det för nu. Dags att gå ut och hjälpa Thomas i köket så vi blir klara innan det är mitt i natta.
Kram och sov gott vänner.

4 reaktioner på ”Rustar mig för kallare väder”

  1. Jag vet inte om jag trivs för jag har inte börjat använda än 😄 Men lite för långa ärmar brukar inte bekymra mig så mkt då de flesta brukar bli det i större storlekar. På mig alltså. Så jag tror jag kommer vika dem lite och inte bry mig. Tror alltså, jag vet inte än. Förstår dock om du hellre vill hitta en jacka med lagom långa ärmar 😊

  2. jag älskar din blogg, men de en halv kilometer för långa armar övertygar mig inte till köp, sorry… trivs Du verklingen i den här jackan på rigtigt? de finns massor nu i butiker med passade armar…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *