Nu blir vi sambos på riktigt

Hej mina vänner. Jag tänkte att jag går rakt på sak och svarar på frågan en del ställt – ska jag flytta ihop med Thomas nu? Svaret är ja, det ska jag. Vi blir sambos på riktigt i slutet av oktober så från november är min adress Bunkeflostrand. Nu är jag redan här för det mesta så det blir inte så stor skillnad så sett, men jag ska dock hit med mina saker och vara sambo på riktigt liksom. Det har jag bara varit en gång förut och det var cirka hundra år sedan.

Vi har ju tagit det väldigt lugnt och väntade ganska länge innan jag träffade barnen så att vi skulle vara säkra på vår sak. Att introducera nya partners efter en väldigt kort tid är varken min eller Thomas grej. Men nu har jag funnits med i deras liv i över ett år och Malin sa till och med i helgen att det är mycket roligare när jag är här. Så barnen är helt med på att jag flyttar in. Visst är det jag och Thomas som bestämmer det, men det blir ju så mycket enklare och trevligare om alla är på samma bana liksom 🙂

Jag var ju som jag skrev i min lägenhet och packade och rensade en del torsdag och fredag, sen i lördags kom Thomas och barnen och hämtade mig. En kompis till Oscar dök också upp lite senare så det var fullt hus och tacos åt alla. 

Kram på er! ❤️

34 reaktioner på ”Nu blir vi sambos på riktigt”

  1. Åh vad roligt, tänk vilken tur att det blev flytt till Malmö ändå. 😀
    Många kramar och stort lycka till! 🌷

  2. Lycka till! Jag kommer ihåg när du var en liten flicka så tyckte du om att lyssna på hundar ungar och hembrygt äppelvin.
    Grattis till er båda ni är så fina ihop.

  3. Det var härliga nyheter. Håller med er också om att skynda långsamt, det vinner i längden.
    Stort lycka till, till er båda…ja till er alla inblandade ❤️🥰

  4. Grattis till dig och till din sambo . Ni är så fina ihop önskar er all kärlek till er och barna. ♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *