Röd och härlig kofta att novembermysa i

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu är det ju grå november och så jädra trist väder, men det är då vi kör med novent och tänder ljus och myser. Och som jag tycker – börjar med kläder som påminner om att julen är på g. Lite sånadär som skulle kunna passa i en härlig julfilm om bagerier, julpynt och grejs som går på kvällarna. De jag skrev om häromdagen. Helt enkelt gosiga plagg som är lite snyggare än vanliga joggingbrallor och tshirt.

Som härliga koftor. Och med det menar jag såna som inte sticks. Sticksigt går bort big time. Så om jag skulle testa något här i bloggen så skriver jag i så fall att det är sticksigt för en del klarar ju sånt utan problem. Det finns ju många snygga men kliande plagg så det händer ju att jag tipsar om sånt. Men oftast inte. Så koftan här nedan sticks inte. Inte på mig i alla fall och jag är känslig.

Den här gillar jag och även Thomas tycker att den är fin även om han helst ser mig i rosa, ljusblått, vitt och såna färger. Men själv föredrar jag mest svart, rött, grönt och blått. Pastellerna är fina men passar bättre när jag är brunare, så med andra ord på sommaren. Eller om jag brun-utan-solar.

Tips! Cellbes har just nu 100 kronor rabatt för varje 500 kr du handlar för. Använd kod 2245.

Rött ÄR ingen julfärg. Varför skulle man bara ha rött typ en månad om året? Så dumt. Men sen vill jag ju gärna ha det på julen också. Det är ju en varm och härlig färg som jag tycker att alla passar i. Länk röd kofta.

Den här kofta finns även i grått. Storlekarna går från 34/36 till 62/64.

Snygg både som öppen och knuten tycker jag.

Kram på er ❤️

1 reaktion på ”Röd och härlig kofta att novembermysa i”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *