Svart året om såklart

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll vänner. Hur mår ni? Här är det ganska groggy just nu för Thomas har precis masserat mig. Och hans massage är minst sagt hård. Stenhård. Det är knän, ben och armbågar samt knallhårda hälar. Jag skriker rakt ut för det gör svinont samtidigt som det är hård massage som behövs för mina hoppiga, onda, stela ben. På köpet kommer dessutom alltid nästäppa när jag fått massage. Men det gör inget för det är snart sängdags så imorgon är jag fit for fight igen 🙂

En av sakerna jag gjort idag var en tur till Emporia för jag ska beställa en foundation och jag ville kolla nyanserna. Det är knepigt att gissa för det har blivit fel några gånger och beställer man en i den dyrare prisklassen vill man ju att den ska vara i rätt nyans. Jag kommer visa sen vad jag beställt.

Men när jag ändå var där passade jag på att testa några klänningar. Flest hittade jag på Indiska. De har modeller som smickrar min figur helt enkelt. Jag passade också på att fota min egna svarta klänning. Jag skulle kanske haft ett par stadigare hålla-in trosor. Men så tänker jag att äh, va fan – jag ser ju ut såhär. Jag tycker att det ser bättre ut när jag plattar till magen mer, men å andra sidan tänker jag inte skämmas för att den är bullig heller. Det är som det är.

Den här klänningen kan man knyta fram eller bak beroende på smak, tycke och humör. Länk klänning. (det är ganska utplockat i storlekarna)
Mage? Japp. Sen kanske ljuset och spegeln framhäver den mer. Eller så skiter jag bara mer i den när jag inte står i en provhytt för jag var inte speciellt brydd i lördags när jag hade den på mig då Stina och Hasse var på besök.
Det var dammigt i provhytten som synes. Faktum var att jag nös både på Indiska, Lindex och Kappahl. Jag vet inte om personalen inte är lika på hugget när det inte är så mycket folk? Det var till exempel bara jag inne på Indiska.
Här knöt jag bakåt och testade med ett halsband.

Fler klänningar imorgon och då i en något somrigare nyans. Även om jag nu älskar svart 😀

Nu sängdags här. Puss o kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *