Äntligen fick jag snö och pulkåkning!

Hej mina fina. Jag hoppas att ni hade en fin helg och bra start på veckan. Här har det varit full rulle sen i lördags morse då barnen kom.

Eftersom det inte finns snö i Malmö så bestämde vi oss för att åka upp till mamma och pappa i söndags. Jag ville se snö och träffa mina föräldrar. För barnen var det pulkabacken som hägrade mest 😄

Snö! Jag avskyr att det inte blir riktig vinter i Malmö utan bara regn och blåst. OM det snöar så ligger det inte kvar. För jag tycker att det är vackert, mysigt och lyser upp så det är för jäkla tråkigt att vara utan det.
Jag var riktigt nöjd med att få en dos snö och vinter ska ni veta ❤️
Thomas och barnen åkte pulka och var ute och sladdade på skorna på isen på sjön. Själv vågade jag inte pga mina knän som är överjävliga av smärta och stelhet. Hade jag ramlat hade jag väl inte kommit upp igen…

Jag vill verkligen vara med och busa mer med Thomas och barnen så nu måste jag ta itu med knäna. Jag tänkte börja med att gå och få dem röntgade på onsdag. Så får jag ta det därifrån, för smärtfri och mer rörlig SKA jag bli.

I lördags körde vi pyjamasparty med chips, godis och Talang via tv4 play.

Ikväll (måndag kväll/natt nu) är det sista kvällen så jag och Malin hoppade efter maten ner i våra onepieces (hon har en pandadräkt och jag en koala). Vi kröp ner i soffan med varsin kopp te och tecknat på teven. Thomas fick såklart också vara med och mysa. 12åringen tackade nej till detta, haha.

Imorgon tänkte jag ta och visa några klädnyheter här. Och för er som saknar blogginlägg ibland så finns jag även på Instagram under flincklouise.

Nu är det godnatt från den här koalan. Kramar till er! ❤️

4 reaktioner på ”Äntligen fick jag snö och pulkåkning!”

  1. Så himla skönt för dig att slippa värk och kunna röra dig mer som du vill. Jag håller tummen för att nästa operation blir lika lyckad.Hoppas de kan fixa mina också. Kram

  2. Tack! Ja rött är en favoritfärg som jag trivs bra i. Jag tycker att de flesta klär i den faktiskt 🙂
    Men du! Vad fint sagt att jag och Thomas klär varann, nu blev jag jätteglad. Och tack även för tumhållningen. Har röntgat knäna idag så får vi se vad som händer. Kram!

  3. Så fina bilder! Visst blir man glad över snö som ligger kvar. Fint att ni inte behöver åka alltför långt för att få tillgång till snö och pulkabacke för barnen. Du klär väldigt bra i den röda färgen på pyjamasen. Dessutom klär du och din käraste varandra jätttebra. Håller tummarna för att du får bra hjälp med dina knän! Smärtor sliter på kropp och knopp.

  4. Hej Louise, hoppas du får hjälp med dina knän. Jag opererade ena knät 2019 och ska göra nästa i vår, så otroligt skönt att slippa värk och vara mer rörligt. Jag har artros och gjorde total knäledsplastik.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *