Fixa fin bus-bas till pastellkläderna

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Hej mina fina. Jag hoppas ni har en bra dag oavsett vad ni hittar på. För egen del så sitter jag och jobbar undan en del måsten samtidigt som Thomas just åkt iväg för att hämta barnen i skolan (45 min dit). Jag hänger inte med idag för jag vill bli klar med en del måsten till innan de kommer hem. En av sakerna är att jag verkligen måste ta itu med är en bloppis. Jag har just lagt upp Oscars urväxta jeans och en hoodie på Marketplace så får vi se om någon behöver sånt.

Och så får jag en massa mail från Sellpy om att kläder och väskor jag skickat in till dem nu ligger ute till försäljning. För ja, ja har skickat dit en del också då det är så enkelt. De fixar allt 😀 Men jag ska som sagt var ta itu med mina klädsäckar här också, det blir bland annat en massa jeans om ni behöver det. 100 kr för ett par jeans är ju ok tänker jag. Sen blir det nog lite till när jag byter i garderoben från vinter till sommar, vilket jag tänkt göra i helgen. Det är dags för de mer färgglada kläderna att få komma ut och lufta sig nu.

Dock har jag känt mig för blek för att dra på pastellfärger tidigare, men nu har jag fått i alla fall en liten gnutta färg av solen. Och fuskar jag med brun utan sol också emellanåt. Allt för att inte se så vintergrå ut längre. 🙂 Jag har testat många olika sorters bus, både dyra och billiga och två av mina favoritmärken är Ida Warg som är budgetvänlig och bra, och St Tropez som är väldigt bra, men också dyrare. Fördelen med St Tropez är att jag tycker att den luktar mindre av den klassiska bus-doften som är ganska äcklig. Dock är inte Ida Wargs produkter heller särskilt starka i doften utan man står ut. Vilket jag inte gör med alla. Det har hänt att jag slängt brun-utan-sol produkter pga den äckliga doften. Man ska ju ändå ha på sig det i x antal timmar innan det ska duschas bort.

Budget brun utan sol

Just nu har Meds 20% på Ida Wargs brun utan sol. Länk Meds.

Jag tycker att man får en fin färg av den här. Brun utan att bli orange. Sen kan det ju ta olika på olika personer beroende på hudton osv, men på mig funkar den här fint. Länk self-tanning mousse.

Det händer att jag drar på med kroppsmoussen även i ansiktet och det funkar bra tycker jag. Men den är strävare och stramar liksom mer, så en kräm avsedd för ansiktet är dels skönare och har man problem med till exempel finnar kan det absolut vara en bättre idé med ansikts-bus. Den här ger färg efter 3 timmar. Länk self-tanning face lotion.

När jag inte slarvat och dragit på kroppsgrejs i fejset så har jag ju faktiskt ansiktskrämen också. Men jag har också den här produkten. Self-tanning drops som du droppar i din vanliga ansiktskräm. Jag tar en liten klick av min dagkräm i handflatan och så droppar jag ner några droppar sånt här och blandar innan jag applicerar i ansiktet. Ju fler droppar desto starkare färg så ta inte i för mycket om du är en blekfis utan ta det stegvis istället. Länk self-tanning drops

Om man inte gillar mousse så finns det även den här att välja på i mist-form. Jag har inte testat just den här men väl en annan spray. Då brukar jag spraya över kroppsdelarna och sen tar jag min bus-vante och stryker ut det så det blir jämnt. Sprayen jag har tar dock lång tid att torka så det är en nackdel. Just den här har jag inte testat men den torkar förhoppningsivs snabbare. Nån som testat?
Länk self-tanning water mist

En sån här vante är toppen för att dels få ett jämnt resultat, men man slipper också riskera bruna handflator efter applicering. Så investera i en sån här är mitt råd. Den här är tunnare och den har jag använt i ansiktet eller där man behöver komma åt mer skrymslen liksom.
Länk Self-tanning vante

Den här är tjockare och man kan använda båda sidorna. Jag har både en tunn och en tjock och det är väl lite vad man gillar. Jag fördrar den här tjockare när jag kör på över mage, lår och så. Länk tjockare self-tanning mitt

Lyx brun utan sol

St. Tropez är ett klassiskt märke som ger fin färg och har en diskret doft. Den har varit min favorit länge. Men så kom Ida Warg och utmanade så nu alternerar jag mellan dessa. St. Tropez när jag känner mig rikare och Ida Warg om jag inte vill ge så mycket pengar för färgen. Den här turkosa flaskan är Express så med den får man färg efter bara en timme. Vill du ha mer intensiv färg kan du låta den sitta upp till tre timmar innan du duschar av. Perfekt om man ska iväg på fest men glömt brun utan sola sig dagen innan. Länk Self tan Express.

Klassikern och bästsäljaren. Torkar snabbt och ger fin färg. Diskret doft. Länk Self tan classic.

Även St. Tropez har en gel-mist att spraya istället för att smörja in mousse. Den här ska dofta tropiskt och ge färg på 3 timmar. Jag är nyfiken på denna och ska nog ta och testa mig en flaska. Länk Self tan purity bronzing water gel.

Nu ska jag gå och föna till mitt nytvättade hår innan jag fortsätter med nästa grej på listan. Vill ni förresten ha tips på några av mina hårfix favoriter?
Kram på er!

3 reaktioner på ”Fixa fin bus-bas till pastellkläderna”

  1. Jag är inne på min andra flaska av misten från Ida Warg, tycker den ger lagom färg för mig som är blek. Jag brukar spraya ansikte/dekolletage och händer varannan dag ungefär.
    Fick St Tropez-misten i Glossybox påskägg och den är ungefär detsamma, dock svårare att få den jämt tycker jag.
    Ha det fint, kramar!

  2. Jag vill gärna läsa om dina hårfixprodukter. Helst skulle jag vilja läsa en guide på hur du gör, för jag tycker alltid du är så himla snygg i håret!

  3. Den där St Tropez-misten har jag, även moussen men den har jag ännu inte testat. Misten luktar knappast blommor och ger inte supermycket färg, men okej för ett blekt ansikte om man hittar den på rea, som jag gjorde.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *