Rabattlänkar som gäller idag

lnägget innehåller reklam genom annonslänkar för nedan listade företag

Det här inlägget skulle ha kommit upp tidigare idag, men eftersom grannarna har en en som gräver på deras uppfart som råkade hugga av en kabel, så har det varit fokus på strömmen några timmar här. För den funkar inte alls i några rum och i köket funkar förvisso taklampan men spisen vill inte gå som den ska. Ej heller varmvatten och lite sånt. Strul alltså. Nu var grannen just inne och berättade att det kommer bli mörkt för nu är Eon här och ska fixa. Och DÄR blev det kolmörkt, men jag hann förbereda med två tända ljus här. Tur jag har trådlös dator 😉

I alla fall, det är ju singeldagen idag och därmed har många företag rabatter av alla de slag (länkar längst ner på sidan), Själv har jag utnyttjat Åhléns.se där man får 11% vid köp av en vara och 22% vid köp av två eller fler. Eftersom jag både känt mig trött och sliten och att det även syns i ansiktet med rynkor och svarta ringar under ögonen, så var jag på jakt efter en ögonkräm. En som ska motverka det där lite grann i alla fall. Jag tror inte att en kräm kan ta bort allt, men lite skillnad kan den göra.

Tyvärr är ju ögonkrämer svindyra av någon anledning. Kanske för att vi som behöver dem mest är ganska desperata och därmed öppnar plånboken i hopp om att få hjälp. För jag tror ju knappast att det är ingredienserna i ögonkrämer som är så mycket dyrare än i andra slags krämer… Okej om man pressat ner guld och diamantpulver i, men det görs ytterst sällan 😛

Hur som helst så bad jag om hjälp i en skönhetsgrupp på Facebook. Jag ville ha tips på en kräm som hjälper mot just mörka ringar och linjer under ögonen. Som inte kostar en halv förmögenhet. För den jag helst vill ha, Dermalogica Stress positive eyes kostar över 700 kronor för en liten tub. Jag har iofs hört att den ska vara både superbra och dryg, men det är ändå mycket att punga ut med på en gång.

Den här ska vara bra, men för dyr för mig just nu. Länk Dermalogica här.

Jag fick flera tips och det jag fastnade mest för är Kiehls Powerful-Strength Dark Circle Reducing Eye Cream. . Den är också dyr med sina 430 kronor, men nu med 22% rabatt så blir det iaf lite billigare. Jag slängde med en ögonpenna för 49 kronor från Nyx också så jag fick två varor och därmed mer rabatt. Och en svart kajalpenna har man ju alltid nytta av tänker jag. Så nu hoppas jag på underverk. Eller i alla fall lite piggare ögon. Jag är trött på att se trött ut. Jag har länkat de andra mest rekommenderade också. Utnyttja rabatt idag eller när det kommer nästa gång (Black friday och annat).

Den här beställde jag. Länk Kiehls här.
Också dyr men det var flera som starkt rekommenderade den här. Länk Verso.

Åhléns har en massa bra rabatter överlag nu med 50% på en hel rad produkter. Från handdukar till morgonrockar, smink, Georg Jensen prylar, leksaker med mera. Jag har beställt några saker att ge bort i julklapp. En får ju inte vara dum tänker jag. Visar mer imorgon.

Men idag är det alltså singeldagen och rabatter som gäller bara idag kommer här (namnet är länken och en del har vissa villkor):

❤️ Åhlens. 11% på en vara och 22% på 2 eller fler varor med kod SINGEL
❤️ Kicks. Rabatter på utvalda varor
❤️ Lyko. 20% på nästan allt.
❤️ Hudoteket. 11% rabatt på allt.
❤️ Lindex. 30% på damkläder och underkläder.
❤️ Cellbes. 20% på hela köpet med kod 2045

Det var de jag hinner med nu för att få upp inlägget innan det blir natter.
Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *