Jag firar inte singeldagen längre

Idag är det elfte november, eller 11/11 och de senaste åren har det blivit singeldagen. Att vara singel har sina för- och nackdelar, det borde jag som var singel i över 20 år veta. Fördelarna kan ju vara att man har inte direkt någon annan att ta hänsyn till utan kan komma och gå som man vill. Få spontana infall som att dra ut på en aw och äta jordnötter och dricka vin istället för middag, sova hur länge man vill, gå och lägga sig kl 19 eller 03. All plats i garderober och skohyllor tillhör en själv. Sånt. Sen kan det vara kul att gå på dejt också. Pirrigt och spännande. Man slipper svartsjuka (att vara själv eller partnern är det). Det finns många bra saker med att vara singel.

Men nu är jag inte det längre. Jag har pojkvän. Om några dagar är det 2 år sedan vi började träffas ”på riktigt”. Det är dock cirka 20 år sedan vi träffades där på Lilla torg i Malmö och Thomas kom fram och frågade om jag hade mobil med mig (det var inte lika självklart då). Ja det hade jag. Så han knappade in sitt nummer. Och sen gick han tillbaka till sina polare. Så allt kunde ha tagit slut där och då.

Om jag nu inte faktiskt hade använt det där numret. I vanliga fall skulle jag aldrig ha gjort det för jag är en sopa på att ta kontakt med andra könet. Men nu gjorde jag det och vi träffades igen. Och igen. Och igen. Men det blev inte vi på riktigt då. Sen har vi hållit kontakten till och från genom åren, men aldrig kunnat släppa varandra.

Så dog tanten jag hyrde lägenhet av, och de andra två lägenheterna som var så gott som klara strulade till sig med hyresvärdarna(inte jag alltså, utan den som ägde fick inte hyra ur) så jag tröttnade på Stockholm och drog till Malmö. Och här är vi nu.

De där sakerna som är bra med singellivet är inget jag saknar för nu har jag ju någon som bryr sig om när jag kommer och går. Någon som vill lägga sig och vakna med mig. Som älskar min matlagning. Som jag tar hänsyn till och som tar hänsyn till mig. Någon som älskar mig och som jag älskar tillbaka. Sen hade jag ju gärna haft all plats i garderoberna, det erkännes 😉

Hoppas ni har en fin kväll, antingen ni är singlar eller har förhållande.
❤️❤️ Puss och kram ❤️❤️

5 reaktioner på ”Jag firar inte singeldagen längre”

  1. Ja det är så underbart att höra din historia o att det blev så lyckligt till slut, Ni är sååå fina ihop, passar ihop verkligen! Jag har läst din blogg så länge o jag är så glad för eran skull ❤️

  2. Så härligt att ni hittade varann igen 20 år senare och att känslor fanns att fördjupa. En underbar kärlekshistoria som man mår gott av att få ta del av. Kärlek och ännu mera kärlek behövs mer än någonsin nu i vår oroliga värld. Tusen grattis igen!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *