Rabatter på skönhet och mode

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för nedan listade företag.

Jag vet att det inte är så lång tid kvar på en del averbjudandena här nedan, men eftersom jag själv tänkt köpa en ansiktsmask från The Body Shop nu så hinner ju ni också handla. Om ni läser snart alltså 🙂 För flera affärer har rabatter i helgen så jag tänkte att jag listar dem här och sen visar jag vad jag tänkt beställa. Rabatterna gäller tom idag (20/9) om jag inte angett annat.

KLÄDER
❤️ Cellbes har 25% på valfri vara med kod 2009 (gäller egna sortimentet). Gäller tom 27/9. Länk Cellbes
❤️ Lindex har 20% på alla damkläder. Länk Lindex
❤️ Ellos har upp till 30% på höstkläder och skor. Gäller tom 21/9. Länk Ellos

SKÖNHET
❤️ Åhléns har 25% på foundations och mascaror. Länk Åhléns.
❤️ Meds har 20% på Idun och 25% på Indy Beauty. Samt 15% på övrigt med kod FEST15. Gäller tom 23/9. Länk Meds
❤️Apoteket har 25% på Emma.S. 20% på Kolai. 25% på kosttillskott. 25% på Reserol. Gäller tom 27/9. Länk Apoteket
❤️ Hudoteket har 50kr rabatt på mascaror från Pür.Gäller tom25/9. Länk Hudoteket
❤️ The Body Shop har 20% rabatt på allt med kod LYBCSE. Länk TheBodyShop

Så till mina favoriter. En del, som till exempel Hudoteket och Apoteket har rabatter på flera andra märken också men det kan ni kolla in själva, det blir för babbligt att rada upp allt känner jag. Men här kommer alltså mina tips från några olika.

Cellbes
Jag har tänkt beställa en ny kappa och jag blev väldigt sugen på den mörkröda i Teddy. Så snygg!

Åhlens

Jag var inne på Åhlens och köpte mig en Lumene Mascara. True Mystic i vattenfast(dock verkar de bara ha den icke vattenfasta kvar online). Och så blev det Lumenes Blur foundation i nyans 3 – Fresh Apricot också.

Jag köpte alltså nr 3. Fresh Apricot.

The Body Shop

Jag har precis beställt ansiktsmasker. Två av mina absoluta favoriter är Himalayan Charcoal och Nicagraguan coffe.

Den här är underbart djuprengörande och lämnar huden så himla len.
Den här ger en finfint glow och får gråblek hud (som min just nu) att se mer levande och fräsch ut. Väldigt behövlig just nu.

Hudoteket

Jag är ett stort fan av Pürs mascaror, dock är de ganska dyra så jag unnar inte mig dem så himla ofta tyvärr. Nu är de 50 kronor billigare så det är ju bra .

Den här ger både längd och volym, precis som jag gillar. Den klumpar inte och är enkel att applicera. En supermascara helt enkelt. En jag glömmer emellanåt och så testar jag och undrar varför jag inte alltid har den? (det är enbart pga skral kassa jag inte alltid har Big Look)
Fully charged är magnetisk på något sätt (att det är polymer som är magnetiska säger inte mig jättemycket erkänner jag så jag nöjer mig med att den sägs vara det) men inte så att den suger åt sig metall, utan den ska omsluta varje frans. Den här var ingen favorit direkt men efter någon vecka, som en del mascaror behöver, så var den super. Väldigt bra att bygga upp lager med. Kanske pga det magnetiska? Finfina frallor blir det iaf.

Okej, jag kan skriva mer om varje butik och vad jag har för favoriter, men då blir klockan för mycket och rabatterna hinner gå ut. Så det här får vara bra för nu.
Kram på er!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *