God jul och härlig sensommar

Godkväll kära ni. Och god jul. 😉 Eller vad ska man säga om Rustas julpynt i september?Haha. Jag vet att en del blir mer eller mindre upprörda över att pyntet tas fram tidigare och tidigare. Själv bryr jag mig inte utan tyckte snarare att det var så kul att vi tog några bilder. För vad gör det om det står julpynt i affärerna? Det är ju ingen som tvingar en att ta fram tomtar och troll hemma.

Jag älskar verkligen julen och ser fram emot att plocka fram pynt. Men inte än.
Det blir inte förrän till advent eller så som våra julprylar åker fram.
Men julen går över så fort att det inte gör mig något att det lyser upp lite med tomtar, lysande renar och blinkande granar redan nu.
De här tomtarna ser ju ut som Snövits dvärgar men eftersom de bara är fem så antar jag att man får lita på att det är helt vanliga tomtar…

Men samtidigt som det julas i några affärer så är det ju helt ljuvligt väder ute. Över 20 grader 23 september är ju underbart.

Jag njuter!
Trädgården börjar så smått dra åt höstfärger. Men än är gräset grönaste grönt.

Jag lovar att återkomma med provbilder på kläder imorgon eller fredag, och tips på dofter. Men nu ska denna här strax tvätta bort sminket och lägga mig. Men innan jag kryper ner ska jag dessutom ta bort nagellacket för på mitt finger ska det sitta en mätapparat. Faktum är att det ska sitta sömnmätare både över bröstet och magen, samt handleden som leder till ett finger. Och i näsan och runt öronen ska jag ha en plastgrimma som kopplas till mätmojängen på bröstet. För nu ska min sömn utredas. Så hur jag kommer att sova med detta på mig blir ju en annan femma. Jag ska dessutom upp tidigt för att åka iväg och lämna hela apparaturen.

Sov gott vänner, själv ska jag försöka så gott det går.
Kram!

4 reaktioner på ”God jul och härlig sensommar”

  1. Ja jag brukar pynta i mitten av november sen åker allt bort vardagarna mellan jul och nyår. Tycker det är mysigast innan jul.

    Lycka till med sömnmätningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *