I den här kan ingen undgå att se dig

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Just nu har Cellbes 25% rabatt på valfri vara från deras eget sortiment (och rabatt på en del externa märken också). Nu när vi kommit till september så märks det att hösten är på gång. De senaste dagarna har varit underbart härliga med sol och värme, men kvällarna är kyligare och om det som just nu är mulet ute så är det också läge för jacka.

Med detta sagt så är det alltså dags att se över sina jackor och kappor. Behövs det något nytt? För min del kan jag inte säga att det behövs faktiskt, men jag vill ha ändå. Jag vet att man inte ska överkonsumera osv, men nu vill jag ändå ha en ny kappa och jacka (plus att jag säljer vidare mina gamla kläder, så jag kompenserar lite ändå).

Och tänker man på de där tjugofem procenten i rabatt så är det extra lönsamt på just ytterkläder då de ju är dyra. Därför blir det några tips här tänkte jag.
Rabattkod: 2137

Det här är en reflexparkas. Hela kappan/jackan är en enda stor reflex vilket är toppen när man är ute och går med hunden i mörker om kvällarna, eller kanske när man cyklar till jobbet tidigt på morgonen eller vad det nu kan vara och man behöver synas extra mycket. Länk reflexparkas

Jag testade den här i både 50/52 som brukar vara min vanliga storlek och den funkar. Men jag hade nog ändå valt ytterligare en storlek större för eftersom den här inte är så tjock blir den inte asstor upptill även om den blir bra nertill. Annars är det alltid mitt problem med längre jackor och kappor, dvs det passar över axlarna men drar för mycket över mage/höfter. Här ser jackan grå ut…

…med med blixt så jäklar händer det saker!

Vill ni se en stjäääärna, se på mig! Typ 😀

Ja jag gör miner efter några bilder, jag bara måste.

Den här gosiga har jag också beställt men den har inte kommit än men jag hoppas verkligen att den är på g nu för det var skitlängesen. Vill ju prova!De stora modemagasinen hävdar dessutom att teddy fortfarande är asmodernt så tänk vad trendig jag kommer att bli nu 😉 Finns även i svart men jag beställde faktiskt den här färgen – undrens tid är inte förbi. Länk teddyjacka.

Den här ser också snygg ut, dock har jag inte beställt. Inte än iaf. Den ser som sagt var snygg ut, men jag är inte säker på hur den sitter på mig som är ganska kort och tjock. Det KAN bli michelingubbe, alternativt se ut som ett vandrande duntäcke, men eftersom den verkar vara insvängd borde det ju inte bli riktigt den effekten. Länk vadderad lång kappa.

Cellbes har en kategori som heter Equestrian som främst vänder sig till hästfantaster. Det är inte jag, så jag har för det mesta inget större intresse av den här kategorin, men nu letar jag efter en snygg väst och tänker att den här kanske kan vara något för mig? Väst och snygg stickad tröja under, mer höstigt än så blir det ju inte. Länk svart väst. (jag tror att rabatten gäller på Equestrian också men är inte hundra).

Jag har en lättviktsjacka men jag tycker att den här kappan ser så snygg ut och med de lite nedåtgående ränderna tänker jag att den borde se lite slankande ut jämfört med vanliga horisontella linjer i stoppningen. Jag hoppas den kommer sitta som en smäck. Länk lättviktskappa.

Det var dagens jack och kapptips. Glöm nu inte att använda kod 2137 för 25% rabatt.
Länk Cellbes.

5 reaktioner på ”I den här kan ingen undgå att se dig”

  1. Teddykappan är OTROLIG! Sitter jättefint men tyvärr tyckte jag dragkedjan var för dålig kvalité för det priset :/

  2. Materialen är ju tyvärr polyester vilket blir som att gå omkring i en plastpåse, instängt och svettigt, inte kul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *