Rabatt på flera av mina favoriter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Jag tänkte bara tipsa lite snabbt om några plagg jag faktiskt visat nyligen. Det är nämligen 30% rabatt på dem nu så om någon kanske funderat och tvekat eller någon som inte sett tidigare så kan det vara läge att slå till när det är rabatt tänker jag. Jag är själv en rabatt-Nisse som gärna spar en slant om jag kan. Och det är såklart fler plagg med rabatt än bara de jag visar här. Men jag tänkte när jag såg det att jag tar med de jag själv har och gillar här så får ni kolla in annat själva 🙂
Länk Cellbes

Först den här klänningen. Den hade jag på mig igår när mamma och pappa var här och jag fick flera komplimanger för den. Dels när vi var ute och åt av en okänd tjej. Och sen kvinnan i kassan på Ica. Och mamma. Alla gillade de min klänning och jag trivdes själv väldigt bra i den. Den är skön och den skrynklar inte bara man tittar på den. Tvärtom så höll den sig fin trots att jag satt mycket. Så den här kan jag verkligen rekommendera och är det rabatt kan jag rekommendera ännu mer 😀
Länk rosablommig klänning.

Den här gula är i samma modell som den ovan. Den går till knäna ungefär. Jag har inte invigt den än, men det kommer. Egentligen borde jag kanske ha den idag till en jeansjacka. Gul och blå på nationaldagen. Men det känns lite overkill när jag bara är inne och skrotar och skriver liksom 😀 Länk gulblommig klänning.

Den här som är en bra vardagsklänning när man varken vill vara för fin eller för..ful liksom. Klänning utan att vara uppklädd. Perfekt. Länk randig trikåklänning.

Den här har jag inte hunnit fota på mig själv än. Men jag har den här hemma och den är jättefin. En möjlig midsommarklänning och definitivt en fin sommarklänning. Den är ljusgrön med små blommor och finare i verkligheten än på bild tycker jag. Länk grön klänning.

Cellbes har även toppar och tunikor på rabatt just nu. Som den här jag visat i både den här blå och i vitt. En trikåtopp med genombrutet mönster. Länk topp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *