Nu ska jag fasen få långt hår och ögonfransar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds 

Tänk vad hår kan bereda både glädje och förtvivlan egentligen. Både när det kommer till håret på kroppen och det på knoppen. Ni som liksom jag blev hemklippta som små och inte var sådär hundra procentigt nöjda alla gånger mamma gick loss med saxen fattar vad jag snackar om. Luggen blev ALLTID för kort. Jag minns att det var så jag sparade ut lugg första gången, det vill säga luggen blev så kort att jag satte upp den med hårspännen eller hårband tills den växte ut. Och en frisyr jag minns var att grannen hade klippt sin dotter som var fem år äldre i en frisyr som liksom var som avklippta polisonger. Lugg, avklippt vid öronen och sen långt. Lite hockeyfrilla typ. Det var så praktiskt för håret ramlade ju inte fram i ögonen då. Så mamma klippte mig likadant. Och jag HATADE det. Jag tror inte att hon minns det, men jag gör det.

9 år sen, jäklar vad tiden går. Klänningen har jag kvar, men inte håret.
Också 2013.

Sen blir man ju inte alltid så nöjd hos frisören heller. Jag ångrar fortfarande att jag klippte av mig håret 2016 för det växer inte ut igen. Eller det gör det ju, men eftersom håret blir sprödare och torrare med åren, speciellt när håret är lockigt, så blir det också slitet och då måste det som växt ut klippas av. Så det blir ju liksom aldrig långt igen. Så nu är det fasen dags för Priorin. Jag har haft det förut och tycker att håret växt fortare och blivit tjockare. Dock var håret mer slitet då än nu så jag klippte ändå av det. Men håret mår bättre nu och med en priorin-boost vore det väl fasen om det inte kan växa sig längre.

Jag köpte den här med 60 tabletter och eftersom man ska ta två om dagen så varar den en månad. Dock kommer jag köpa den stora förpackningen med 180 kapslar också för det tar några månader för den här kuren och det blir billigare att köpa den större. Men jag snålade lite. Länk priorin 180.

Sedan har vi det här med ögonfransar. Det är ett annat hår jag vill ska växa. För just nu är mina ögonfransar i en inte-växa fas. De hamnar ju i såna faser emellanåt. Ibland är de långa, täta och fina (fast raka – mina är alltid raka) och det går som en dans att applicera mascara. Sen kommer det perioder som nu då mascaran knappt vill fästa, det kladdar och fransarna är glesa, korta och fula. Det är naturligt men inte kul. Så jag tänkte hjälpa dem också på traven. Med xlash. Jag har haft det flera gånger förut och om jag ligger i och verkligen applicerar varje kväll så har jag jättefina frallor inom ett par månader.

Xlash ger ögonfransarna näring och gör att ögonfransarna sitter kvar längre och kan därmed hinna växa till sig. Nu 30% rabatt. Även här finns det en liten (3ml) och en större förpackning (6ml). Länk Xlash 6ml.

Det var det om håret jag vill ha. I nästa inlägg blir det om hår jag inte alls vill ha.
Kram! ❤️

1 reaktion på ”Nu ska jag fasen få långt hår och ögonfransar”

 1. Ja det gäller att ligga i om man vill vara fin! ❤️ Just i den här åldern, runt 50, är det inte helt lätt. Klimakteriet, pre eller post, gör att MYCKET förändras…
  Östrogenhalten sjunker markant och påverkar hud, hår och massa annat.
  Att kolla på 10 år gamla bilder är snudd på mental tortyr… för det som gällde då kommer inte komma tillbaka.
  Håret ändras, huden likaså. De här hormonerna alltså! Som man har tagit för givna!
  När de drastiskt sjunker händer det grejer…
  Jag kan rekommendera ”klimakteriepodden”! Där tar de upp det mesta som händer kroppsligt i åren mellan 40 – 60.
  Jag har fått massa inspiration!
  För även om mycket ändras med bodyn både här och där så finns det hopp haha 🌺
  Varma kramar! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *