Nu är det glögg, stickat och mys som gäller

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Som jag skrev i förra inlägget så ska det installeras en fläkt här. En köksfläkt närmare bestämt. För det finns ingen här så när jag lagar mat stinker jag matos efteråt. Och när man till exempel steker bacon blir det värsta Londondimman i hela köket. Inte vidare trevligt. Så nu får det fasen bli en fläkt här!

Vi bestämde oss för en från Ikea som inte är alltför dyr. Hellre då att vi tar en annan sen den dagen vi gör om i köket, för det vill jag också. Dvs riva ut det gamla och in med ett nytt fräscht. Det kostar ju dock multum så det får vänta ett tag. Men innan dess vill jag ändå slippa lukta som en vandrande korvkiosk.

Självklart blir det ju lite andra småköp också när man är på Ikea. Det går liksom inte att låta bli att slänga ner ett paket Glimma värmeljus, eller några glas Sinnlig doftljus och lite annat i vagnen.

Glögg blev det också. För det är både gott och mysigt med en liten mugg ibland. Pepparkakorna lade jag dock tillbaks. På mig har jag en ny underbar kofta så den tänkte jag berätta om. Den är mjuk utan tendens till att stickas, den är lagom lång, lagom varm och jag tycker väldigt mycket om den. Jag har storlek 50/52 på mig.
Koftan finns från stl 34/36 till 62/64 i färgerna svart och grått. Just nu har Cellbes dessutom 25% på en vara med koden 2140. Länk till koftan här.

Fasen vilket gap jag har ändå. Förutom koftan så har jag ett par ”skinn”tajts från förra året på mig. Dock har jag sett att de finns i år också. Länk till dem här.

Jag har tänkt ha mina till skjorta och stickad väst, stickad lång polo, koftor osv. Jag gillar kontrasten stickat och skinn lite extra mycket. Länk skinnleggings. Koden gäller på dessa också. 25% på valfri var från deras egna sortiment.
Får man små små delar varje dag i kalendern som man sen kan bygga ihop till något när den sista luckan i kalendern är öppnad? Vem vet? 😀 Det blev dock inget kalender från Ikea för min del. Det blev en påse kanelbullar istället. Det var ju liksom kanelbullens dag igår och då MÅSTE man. Så är det bara.

3 reaktioner på ”Nu är det glögg, stickat och mys som gäller”

  1. Vad har du för storlek på dina leggings från förra året. Så jag får ett hum om vad jag ska beställa 🤔 Tack på förhand!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *