Prickigt hjärta rött är lika med sant

Tack snälla ni för era gulliga kommentarer angående mitt bloggande. Det betyder mer än vad ni förmodligen tror ❤️
Som jag skrev så åker jag till Stockholm den tionde för skönhetsmässa, födelsedagsfirande och kompishäng. Det ska bli så kul! Och självklart har jag börjat klura på den eviga frågan…ja ni vet – vad ska jag ha på mig? Garderoben full av kläder men man har inget att ha på sig. Känns det igen? 😉 Fast jag ska nog kunna rota fram något. Jag ska ta mig en tur till lägenheten imorgon och se vad jag kan hitta. För som det är nu så är jag ganska mycket av tiden i Bunkeflostrand och ganska lite i lägenheten. Men imorgon får det som sagt bli en runda dit.

Faktum är att jag har beställt en klänning också. Jag vet inte om den hinner komma, eller om den passar. Men det är mycket prickigt nu så jag tänkte att jag hänger på.

Jag tänkte att den här tar för sig och är samtidigt söt. Jag hoppas att den kommer sitta som en smäck, för jag testade även ett par andra prickiga och de var inte för mig. Länk prickig klänning.

Till svart och vitt funkar ju vilken läppfärg som helst egentligen, men jag lär ha rödaste rött. Jag har hämtat ut läppstiftet jag beställt nu. Det som Therese Lindgren står bakom. Ett rött i färgen Adrianna. Det här är krämigare än det där Les Chocolat jag brukar skriva om. Så för den som vill ha den där riktigt röda, inte för blå eller för gul, utan bara röd, så är det här himla fint. Behagligt på läpparna och sitter bra. Inte som det där matta andra, men det gör inget. Men det är som sagt var matt, det här är mer satinfinish. Länk läppstift.

Och matcha med röda naglar får det nog också bli tror jag. Fast på mässan brukar det finnas nagelfolk som målar så jag får se om jag går utan lack 🙂 Det röda jag oftast har är från Essie. Länk här.

Nu kommer snart Thomas hem från sent jobb så jag tänkte fixa lite mat och sen blir det mys en stund och sen sova.
Kram på er mina fina! ❤️

3 reaktioner på ”Prickigt hjärta rött är lika med sant”

 1. Håller med ang köpstopp, haft det ett år och skapat en rejäl buffert och börjat använda kläder jag knappt visste att jag hade.

 2. Ha en rolig tripp till Stockholm!
  Idag försöker jag rensa lite i garderoben. En hög att skänka en annan hög till textilretur och något fick in i garderoben igen. Bra att ha….
  Önskar att jag kunde rensa lite mer bestämt och inte fundera så mycket.
  Önskar dig all lycka under 2020!

 3. Av erfarenhet vet jag att man ofta om inte alltid har nåt att ta på sig! Körde shopstop en månad då jag dessutom skulle på tjejfest (vilket brukade innebära att köpa nåt nytt) och tadaa jag behövde inte gå naken 😂
  Att köra shoppingfri månad då och då är nåt jag verkligen rekommenderar, särskilt om man/du har ont om pengar! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *