Saker jag ser fram emot nästa vecka

Igår fick jag en kommentar om att bloggen inte är trevlig/bra längre, och tråkig att läsa. Något som fått mig att fundera och som gjort mig ledsen. För ja, självklart tar man åt sig när folk skriver negativa saker. Det gör jag, och förmodligen ni också, och det är väl det som är meningen.

Som jag skrev i min sammanfattning av 2019 ett par inlägg neråt, så har jag inte mått alls bra och varit sjukskriven sedan maj månad. Något jag inte velat skriva mycket om. Men givetvis har det påverkat bloggandet. Det vill säga att jag till exempel har inte orkat med så många provrundor och jag har verkligen fått kämpa för att inte bara ösa ur mig hur jag mått. För om man är en skrivande person är det skönt att få ut sig det i text. Men samtidigt så har jag inte haft lust att lägga upp allt sådant på nätet. För ligger det där en gång så är det jävligt svårt att få bort det sen.

Något som det också blivit mindre av är event som ju alltid är kul att skriva om. Men ett företag som inte glömt mig är Daisy Beauty som bjudit in mig på Daisy Beauty expo den 11 januari. Så då bär det av till Stockholm för denna här. Det blir skönhetsmässa från 9 till 17, sen lite eftermingel, och efter det sticker jag iväg till Pinchos för att vara med och fira min lilla favorittjej Miloo som fyller 12 år. Jag behöver väl knappast säga att jag ser fram emot det här? SÅ jäkla mycket kan jag tillägga. Jag har bokat hotell för två nätter, för två personer dessutom för jag hoppas att någon annan som ska på mässan har lust att dela. Jag har bott på Hotel C tidigare och deras frukost är underbar, så den ser jag också fram emot.

Så ni som saknat skönhet här i bloggen kommer att få det i massor efter mässan, det kan jag lova. Förutom alla skönhetsföretag med nyheter så ser jag även fram emot att träffa alla vänner från branchen. Skönhetsbloggare, prfolk och andra. Så jäkla roligt! Det kommer alltså att hända saker framöver. Jag är fortfarande sjukskriven, men nu bara på halvtid för jag mår bättre.

Förutom den negativa kommentaren har jag även fått fina kommentarer som gillar både bloggen och mitt Instagramkonto. Det gör mig himla glad. Tack!! För det har inte enbart varit elände under året som gått. Ni har ju även fått se kärlek i bloggen. Jag vet att det finns de som följt mig för att jag varit singel, i 40 årsåldern och bott i Stockholm. Jag är fortfarande 40-nånting (47), men jag bor nu i Malmö och är inte singel. Och det är jag lycklig över ska ni veta. Jag hoppas att ni som fortfarande tycker om bloggen fortsätter läsa under året som kommer.

❤️❤️❤️ Stor kram till alla er som stöttar, peppar och bara är sådär underbara! ❤️❤️❤️

16 reaktioner på ”Saker jag ser fram emot nästa vecka”

 1. Fortsätt som innan, livet går ju upp och ner. De som inte gillar de kan sluta följa. Ser fram emot att följa dig och så kul att se att du verkar hittat din plats i livet. Stor kram Mia

 2. Gillar din blogg jättemycket och speciellt inläggen där du skriver lite mer personligt och om ditt liv. Sen gillar jag också klädinläggen där man får mycket bra tips.
  Tycker det är så roligt att du funnit kärleken och ni är så gulliga ihop!

 3. Flörta lite med Kicki på Daisy Beauty så kanske du kan bli gästbloggare hos dem! Skämt åsido, jag gillar din blogg, den är rak, enkel, inget tillgjort tjafs och utan sprättben och duckface. Så kämpa på med din blogg, vi läser gärna!

 4. Margaretha Brunström

  Hej
  Jag började följa din blogg efter att du var med i Nyhetsmorgon och har älskat den från start. Jag älskar den fortfarande så sluta INTE är du snäll.
  De negativa surpuppor ska du negligera, de stjäl endast energi och är nog avundsjuka.
  Det är såå härligt att se kärleken som kommit in i ditt liv och det strålar om dig på alla bilder, även de där du kanske känner dig låg.
  Dina tips om mode och make-up är toppen, sin fått mig att se annorlunda på ett plagg när jag ser det på dig än hängande på en galge.

  God fortsättning
  Kram 😍💕❤️

 5. Men vad är det för fel på folk, det är väl bara att sluta läsa om man inte gillar??!

  Jag började följa din blogg för klädtipsen och blev kvar för att jag gillar både dig och kläderna. Har följt dig under flera år och är så himla glad för din skull att du har hittat kärleken. Heja dig och fortsätt precis som du gör! ❤️

 6. Din blogg är inte så där tillrättalagd o rosa flufffluff. Utan ärlig o här o nu.
  Det är därför jag gillar att läsa den 🙂
  Så du får inte sluta blogga 💕
  Skit i såna där surpuppor!!

 7. Här kommer en till som älskar din blogg. Högt och lågt och allt däremellan gör att jag med glädje följer dig genom sorg och lycka . Ha det bäst fina du ❤

 8. Heja Louise, jag vill verkligen att du ska fortsätta blogga.
  Ditt liv har förändrats det senaste året och det gör det ju för oss alla! Det är därför jag tycker om att läsa din blogg och följa ditt liv.
  Jag tycker fortfarande ande du har en bra blandning av mode och livsfrågor.
  Möjligen kan jag önska att du du bara kort meddelar din värk och att du är sjukskriven. Då vet vi följare varför det är lite tystare emellanåt.
  Gott nytt år!
  Ann-Marie

 9. Om man inte har nåt snällt att säga (skriva), behöver man inte säga nånting alls, så tycker väl jag. Fortsätt du att blogga precis som du gör, det är din blogg och passar det inte alla, så finns det ingen som är tvingad att läsa här. Jag själv läser här för att jag tycker det är en toppenblogg!!! Och oj, vad jag tyckte det var tomt under den period då bloggen låg nere kan du tro!

 10. Gott nytt år!
  Jag tror också att det ligger mycket i Monikas kommentar, här är alltså en till Monika som tror lika:). Men att få läsa om en människa som gått från ofta trist singel-liv till ett lyckligt par-liv med en massa kärlek och en snygg man som verkar bra på alla sätt och vis, ja det väcker så klart avundsjuka för den som själv lever med en dålig livssituation, saknar kärlek och inte förmår glädjas över någon annans lycka. Tänk på alla så kallade troll här på nätet…inte tillhör de varken samhällets lyckade eller de lyckliga. Jag blir glad av att läsa hur du fått det idag! Allt gott till dig och din kärlek Thomas 2020.

 11. Tror som Monika att det nog är en olycklig singelperson som skrev kommentaren. Kan vara jobbigt läsa om din kärlekslycka om en själv inte har någon och saknar det. Ta inte åt dig och fortsätt skriva som du alltid gjort- vi är många som uppskattar din blogg jättemycket precis som den är! Kram och god fortsättning <3

 12. Helena i Västerås

  Tycker du ska skriva om det du vill. Om någon inte gillar bloggen längre så får de väl sluta läsa den. Självklart förändras ju livet och fokuset på saker när man träffar någon och blir kär. Har följt dig i några år och är jätteglad för din skull. 🙂

 13. Hej!
  Tror många singlar inte kan känna igen sig längre i din blogg. Då blir det en sort avundsjuka. Men det ska du inte bry dig om. Tillåt dig att vara lycklig och planera framtiden. Jag tycker mest om när du skriver om livets mödor. Andra tycker om mode. Det går inte att göra alla nöjda. Skriv det du själv känner att du vill skriva. Önskar er stort lycka till! Kram ❤️

 14. Jag har skrivit det förr och gör det igen: jag gillar din blogg just för att den är ärlig. Högt och lågt. Blandade ämnen. Tyvärr är jag dålig på att kommentera.

  Jag kan verkligen inte förstå varför man måste uttrycka negativa åsikter här. Gillar man inte det du skriver finns det ju mängder med andra bloggar så då är det väl bara att sluta läsa UTAN att först skriva något negativt och sårande? Fattar inte…

  Fortsätt på det sättet som DU vill!

  Gott nytt år och hoppas att du mår bättre <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *