Prickig finblus att ha till fest och vardag

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Hej vänner. Hur går det med allt? Är julklapparna klara? Julmaten inköpt och påbörjad eller rentav klar? Har ni bakat och pyntat och allt sånt? Eller struntar ni i alltihop och tar det lugnt? Kanske drar ni utomlands i jul och skippar stressen?
För min del är det en del stress men den är inte så negativ för jag hinner. Vi kommer dessutom inte ha julen här i år utan ska vara hos Thomas föräldrar på julafton och sen upp till mina föräldrar på juldagen. Sen blir det väl lite besök här också hoppas jag.

Imorgon tänkte jag baka lussekatter och nog nån sort till typ kärleksmums. Sen blir det inte så mycket mer kakor då vi inte är så kakiga här i familjen. Eller jo, barnen är helt galna i chokladkakor med smarties i. De köper vi dock så slipper jag baka 😛 Jag ska börja slå in julklappar också och åka iväg och fixa nån liten klapp till. Och hämta paket (ett är till miiiiig) och sådär. Sen ska här städas lite, griljera skinka, rullas köttbullar och annat fix, men det hinns det också. Så det känns som om vi har koll på läget.

Jag tänkte ta och visa lite julpynt nu nån dag om ni vill se hur vi har det. Jag vet att några av er efterfrågat det så jag tänkte fota lite och kanske göra en liten video för Instagram också. Ni ser lite av granen här på bilderna nedanför och att jag kör på rött, vitt och silver i år också.

Här ser ni lite gran men mest en Louise i prickig blus 🙂 Länk prickig blus.

Jag är ju inte vidare förtjust i småprickigt men den här har fin storlek på prickarna så den här går hem hos mig.

Så här ser den ut i helhet. Den är i två lage med plisserat liv. Snygg både till jeans eller om man vill klä upp med kjol, skinbrallor, kostymbyxor och klackar eller andra finskor.

Jag har storlek xxl som är samma som 46 hos märket som är Freequent. Så det är inte xxl a la H&M till exempel där xxl snarare är 52. Utan en liten xxl. Men det funkar tack vare plissering och a-form.

Sorry för suddig bild. Här hade jag ändå ringlight och allt, men icke. suck. Nåväl, ni ser i alla fall att den är dubbel och att det inre lagret sitter ganska tajt över mage och höfter. Jag tycker att det funkar ändå(det syns inte). Eventuellt kanske jag gör slitsar i sidorna på innertoppen. Eller så kommer jag inte att göra det och trivs ändå, eller så trivs jag inte och säljer den, haha. Vi får la se.

Ha en fin eftermiddag alla. Kram!

2 reaktioner på ”Prickig finblus att ha till fest och vardag”

  1. Fin blus som klär dig jättebra‼️Ser en fin gran där bakom….Jatack hemskt gärna ett inlägg med mååånga bilder av hur ni har julpysslat, alltid så roligt att se!

    Så önskar jag dig och familjen en riktigt God Jul 🎄🎅🏼🎁🎁🧑‍🎄📚🌟
    och Ett Gott Nytt År 2024❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *